Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Loverator Kamasútra vás dostane!

Loverator Kamasútra vás dostane!

Využívejte orgasmické polštáře na 100%.Aby vaše počínání byly vždy korunováno orgasmem, máme pro vás báječnou Loverator Kamasútru. Přizvěte k dnešnímu článku partnera a rozehrajte hru lásky, která vám vynese nefalšovanou rozkoš. Přetavte naši erotickou orální  inspiraci do reality a milujte se jako smyslů zbavení.

 

Začněte orálním sexem: Vždyť ten je nejintezivnější!

Rady pro NI: Překvapte partnera divokou chutí na sex, použijte oblíbený  orgasmický polštář FLATIRON a nechejte se hýčkat sametovou podložkou, jež vás vynese ke hvězdám. Díky nedeformující výplni se orgasmický polštář zcela přizpůsobí vašemu tělu a tím slouží  jako fantastická opora a podpora zároveň. Vysvoboďte partnerův penis z poklopce a začněte si s ním jemně hrát. Jazykem se dotýkejte jeho citlivého žaludu a přejíždějte směrem tam a zase zpátky.

Rada pro NĚJ: Vystřídejte se s partnerkou a uvelebte ji na Flatironu, líbejte ji podbřišek a  vnitřní stranu stehen. Napínejte ji a co nejvíce protahujte dobu než dojde k dráždění jazykem.  Rozevřete ženské poupě a koncetrujte pozornost k poštěváčku. Vysílejte pohled také směrem vzhůru k partnerce, abyste měli zpětnou vazbu. Vklouzněte prsty dovnitř lasturky a zamilujte si pocit lahodné, teplé vlhkosti, která díky vašemu dráždění spatřila světlo světa. Rukou ji také můžete dráždit ňadra.

Pokud se chcete více dozvědět o dráždění ženy jazykem, vyzvěte ji, abyste ji mohli pozorovat. Pak budete vědět, jak postupovat až k orgasmu. Ženský orgasmus vám bude odměnou! Pak se odevzdejte milování se vším všudy.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*