Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR antistress LOVERATOR lifestyle LOVERATOR novinky Sex a vztahy Heboučká limitovaná kolekce Puppy: Hravý tip na dárky pro ženy

Heboučká limitovaná kolekce Puppy: Hravý tip na dárky pro ženy


Tolik populární FlatironLove jsme pro vás vylepšili a pocit komfortu umocnili na druhou. Kolekce Puppy vám umožní zabořit se do hřejivého a měkoučkého potahu v oblíbených odstínech jako provokativní růžová, uklidňující zelená a decentní odstín šampaňského. Mazlící polštář a orgasmická podložka zároveň, tak spatřila světlo světa.

Měkoučký tip na dárky pro ženy s něhou a odkazem lásky

Velká část něžného pohlaví má v lásce měkké a heboučké polštářky, deky, župany či cokoli jiného. Jsou tak báječné, poddajné a tolik hřejivé. Přímo na vaše přání Loverator neváhal a navrhl chlupaťoučké vylepšení  na nejoblíbenější orgasmickou podložkou z našeho sortimentem. Do měkkosti a luxusu jsme oblékli bestseller napříč Českem, ale i celým světem. Ano, FlatironLove je tady ve zbrusu novém hávu – ( my v redakci jsme se do něj zamilovali)

Dárky pro ženy : Moderní, zábavné a tolik praktické, kdo by řekl, že se jedná o erotické pomůcky?

Pánové, vaše partnerka se bude přímo těšit až ji necháte ulehnout na tento vychytaný polštářek, který je brán jako vysoce moderní a populární. Koho by napadlo, že tak měkké  polštářky  jsou určeny pro milování a řadí se mezi erotické pomůcky. Nemusíte se bát, že tento hit někdo z vaší rodiny a dětí prokoukne, protože se hodí  nejen pro sexuální polohy , zlepšení průniku a pocitu z milování, ale také na odpočinek či četbu napínavého románu nebo vášnivé literatury typu Kámasútra. Pokud vám Kámasútra nepřináší žádané uspokojení, vsaďte na Academy of Erotica, kde vám mistr Loverator představí zcela jiné sexuální polohy, jež zažijete jedině na Loveratoru.

Erotické pomůcky od značky Loverator: Jak hodnotí kolekci Puppy zákazníci a zákaznice, kteří na ni vsadili jako na dárky  pro ženy? Posuďte sami!

Hledáte erotické pomůcky s výhodami 3 v 1? Vsaďte na kolekci Puppy

“ Moje žena miluje heboučké materiály a já jsem chtěl něco na oživení uhasínající vášně. A na co jsem nenatrefil, mrkl jsem na stránky Loverator.cz , kde jsem získal inspiraci na další dárky pro ženy, a samozřejmě jsem orgasmický polštář Puppy ihned objednal pro tu svoji. Byl jsem opravdu překvapen, že si ho oblíbila celá rodina a děti se o něj hádají. Ale téměř každý večer ho propašujeme k nám do ložnice. Žena díky němu nejen dosahuje orgasmu, ale i  usíná při čtení. My doma se o něj hádáme a naše dcera chce do pokojíčku tento polštář Puppy v růžové. Neznám lepší erotické pomůcky“ Aleš, 36 let

Hýčkejte partnerku : Dárky  pro ženy a erotické povídky

„Jsem romantik a co bych pro svoji drahou polovičku neudělal. Na doporučení  mé sestry jsem pořídil Puppy, zaběhl do knihkupectví pro erotické povídky a jednoho večera manželku nechal ulehnout na orgasmický polštář a předčítal místy žhavé a živočišné erotické povídky.“ Martin, 30 let

Skvělou zprávou je, že orgasmický polštář Puppy pořídíte hned ve třech barevných provedeních ( svěží zelená, decentní odstín šampaňského a divoká růžová), a to  za úžasnou akční cenu 1690 Kč.

♥ Zakoupíte ZDE ♥

Nejčastěji hledáte : erotické pomůcky, kámasútra, dárky pro ženy, sexuální polohy

Žádné komentáře

Napsat komentář


*