Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR novinky Sex a vztahy Anální sex s nádechem historie a současnosti

Anální sex s nádechem historie a současnosti

Anální fenomén versus klasika? V době antiky by vyhrál anální průnik, mrkněte na článek s vůní milování do mnohem užší dírky.

Další erotickou inspiraci najdeš na UNIVERSITY OF EROTICA – Loverator pro Tebe spustil akademii sexu, kde najdeš tipy a inspiraci na sex plný rozkoše. Uč se, objevuj a zkoušej. Podle odborníků platí, že jaký máme sex, takový žijeme život. Zamyslete se nad tím, a pokud se vám něco nelíbí, změňte to.

Pánové si anální průnik nemohou vynachválit, a co přesně je tomu na vině?

Zadeček je mnohem užší než šťerbinka ženy, což muže irituje a láká. Odpádá starost s možným těhotenstvím, takže následnému výstříku vůbec nic nebrání a vše podtrhuje fakt,  že análek je prostě praktika vyloženě netradiční s příslibem něčeho neobvyklého či zakázaného.

Pokud k němu žena svolí a navíc nemá problém s orálním uspokojením, bude považována za bohyni, a přesně takové typy žen se zkrátka neopouštějí.

Články ze světa sexu najdete zde!

 

Vyzpovídali jsme čtenáře Loverator Academy.cz

Je to o důvěře a trpělivosti

„Kdybych svému muži tolik nedůvěřovala, nikdy bych k tomuto typu milování nenašla cestu. Pro mne je to symbol naprosté důvěry v partnerství, nemohla bych tuto třesničku na milostném dortu poskytnout každému na počkání. Je to zcela odlišné než známá klasika, ale anální sex mne dostal. Chcete to trpělivost a především dobrou přípravu.“ Veronika, 33 let

Čokoládová krasavice mi nedá zapomnout

Jsem single a prozatím mi žádná moje holka  na tuto praktiku nekývla, asi jsem neměl štěstí na tu pravou. V sexuální oblasti se však nikdy neodbývám, tak jsem si neváhal a navštívil dům lásky. Čokoládová kráska mi mé exotické přání splnila, vše proběhla samozřejmě s ochranou, ale bylo tu super.“ Ondřej, 27 let

TIPY NA ORIGINÁLNÍ DÁRKY JSOU TADY!

Návod pro muže

“ S ženou musíte pokračovat postupně, prvně lubrikantem potřete zadeček, necháte vklouznout jeden prstík, další zasunete do vagíny a jazýčkem dráždíte klitoris.Uvidíte, že si vaše drahá polovička zvykne a pak po análku zatouží spolu s vámi.“ Lukáš, 29 let

Závěrem

Nikdy se do ničeho nenechejte nutit, když si to výslovně nepřejete, protože si koledujete o pěkně negativní vzpomínky a emoce, jež vás mohou brzdit v sexu. Pokuste se brát nové experimenty pozitivně.

Pamatujte však na to, že správně provedený anální sex by nikdy neměla doprovázet bolest. Nutností je dostatek lubrikačního gelu ( pozor však na ten, jež funguje na vodní bázi, je třeba jej častěji doplňovat) a pomalu postupovat v průniku do konečníku. Návod je jasný.

Prvně prsty, pak  průměrové menší anální kolíky a teprve teď  přichází řada na tvrdou erekci. V případě, že vás anální kolík neláká, přeskočte rovnou na penis.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY OBJEVÍTE ZDE!

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*