Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra Erotické pomůcky LoveratorLove: Skvělá recenze, která vám nesmí ujít

Erotické pomůcky LoveratorLove: Skvělá recenze, která vám nesmí ujít

Nemůžete se rozhodnout, zda si Loverator pozvete do vaší ložnice? Pokud jste stále na vážkách, mrkněte na fantastickou recenzi, která vám rozkryje všechny výhody. Erotické pomůcky z dílny Loveratoru jsou revoluční, a to už z mnoha pádných důvodů.

Zaměřeno na LoveratorLove – vyzkoušejte tak nevšední zpestření, nové sexuální polohy a divoký orgasmus!

Všechny nápady, tipy a triky, jak LoveratorLove, co nejlépe využít vás čekají hned po kliknutím na opravdu zajímavé video.

Erotická matrace LoveratorLove – milování tak, jak ho neznáte

Říkáte si, že matrace na sex není pro vás? Chyba lávky, pro všechny milovníky sexu tělem i duší přinášíme revoluční a světovou vychytávku pro váš orgasmus a celkový milostný prožitek. Nezáleží na tom, jestli preferujete něžný, vášnivý sex nebo milování plné experimentů. LoveratorLove vám bude prostředníkem pro sex nevídaných rozměrů. Jak je to vůbec možné?

Erotické pomůcky jinak, nevšedně a nenápadně

Sexuální polohy na LoveratorLove budou jiné, vyzkoušejte je i vy!

LoveratorLove vám poslouží na několik způsobů, záleží jen na vás a vaší momentální chuti na jakékoli sexuální polohy. Erotická matrace vám otevírá nepoznaný svět rozkoše hned na několik stylů. Pokud si na LoveratorLove lehnete tak, že vyšší  část matrace máte pod zadečkem, umožníte příteli rozkošný, hlubší a mnohem silnější průnik.

Milujete – li slastné sexuální polohy zezadu, ale díky bolesti v oblasti podbřišku je nepraktikujete, s LoveratoremLove to opět můžete napravit. Erotická matrace vás dostatečně vypodloží a nepříjemný pocit bude pryč.

Orální sex bude taktéž veselejší,  protějšek bude výš a vám se naskytne lepší přístup k citlivým bodům na těle muže i ženy. Partner bude bez sebe, pokud mu budete stimulovat hráz, varlata a bříšky prstů masírovat prostatu. Také komfortní pocit na erotické matraci přispěje ke zvýšení kvality milostného prožitku a nástupu orgasmických vln.

♥LoveratorLove zakoupíte tady! ♥

Návod na sexuální polohy a tipy, jak využít erotické pomůcky od Loveratoru zjistíte zde!

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*