Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra Originální sexuální polohy, které zažijete jedině na Loveratoru

Originální sexuální polohy, které zažijete jedině na Loveratoru

Tyhle sexuální polohy vás přenesou do ráje. Jediné co k cestě do orgastického Edenu budete potřebovat je orgasmický polštář Loverator, a od teď už vám s partnerem vůbec nic nebrání, skočit na to a přihrát si jeden orgasmus za druhým. Hmm…má to ale Loverator pěkně chlípné nápady!

Objevuj s Loveratorem sex zcela jinak a několikanásobně intenzivněji

Loverator nám do života přináší originální erotické pomůcky, ale my v redakci je považujeme za víc, než  věcičku pro lepší milování. Je to speciální polštářek, který pohladí po těle, dodá nám pocit pohodlí a navíc nám snese rozkoš, povzbudí chtíč a finální orgasmus je královský.

Inspiruj se: Sexuální polohy tak, jak je neznáte

Zkrocený koníček – Sexuální polohy z University of Erotica

Partner si ulehne na orgasmický polštářek Loverator airLove, vy si na něj naskočíte a užijete si fenomenální pocit blízkosti. Můžete se mazlit, hladit, líbat a navíc jeho penis bude v pozici, která vás naplní touhou.  Další variace na airLove vám brzy přineseme.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prdelka je výš a partnerův jazýček bude laskat nejen štěrbinku, ale i zadeček – Sexuální polohy ala Loverator

Tento hříšný plán se uskuteční díky FlatironLove. Partnerka se bříškem dolů uvelebí na polštářku a díky vyvýšenému místečku bude mít zadek mnohem výš a partner se tak může mazlit s vaším klínem z tohoto úhlu a nevšedního směru. Do detailu promyšlené a dokonalé. Tohle nás v redakci dostalo.

Obrácený koníček „Kentaur“ – Sexuální polohy ala Loverator

Partner si lehne na airLove a vaše bohyně vás osedlá o kapku jinak, než jste zvyklí. Zarajtujete si na koníčka, ale zády k drahému. Bude úplně hotov, když se před jeho zraky  naskytne tak sexy podívaná.

A které sexuální polohy dostali vás? Dejte nám vědět!

Žádné komentáře

Napsat komentář


*