Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR masáže LOVERATOR tantra Napsali o nás Češi jsou celosvětově jednička v masážích

Češi jsou celosvětově jednička v masážích

Česká republika začíná být jedničkou v oblasti, která sice neplní denně titulky novin, ale pro prožívání šťastného života je naprosto nezbytná. Touto oblastí jsou masáže. Projevuje se to inovacemi, ve kterých necháváme celou Evropu a svět za sebou.

Celý svět se masíruje na rovných stolech či na podložkách na zemi. Ale to lidskému tělu není přirozené. Lidské tělo není rovné jako prkno. Ba naopak, je různě zaoblené a různě stavěné. Podívejte se na autosedačky či židle, jak se snaží proporcím lidského těla přiblížit. Jenom v masážích byla dodnes dávána přednost rovině.

To se teď mění. Ve spolupráci našeho předního masážního studia MMSU a výrobce nejlepších ergonomicky tvarovaných polštářů, společnosti Loverator, vznikla tzv. polštářová masáž.

V čem jsou výhody masáže na polštářích? To dokáže pochopit každý, kdo zažil rozdíl mezi tím sedět na rovné lavici anebo v pohodlném ergonomickém křesle. A při ležení je to to samé. Vaše tělo se lépe prokrvuje, nehrozí tolik přeleženiny a mravenčení a tím se zintenzivňuje i prožitek z masáže.


Zeptali jsme se v masážním studiu maséra a autora této masáže pana Josefa, proč si myslí, že Češi jsou tak vynalézaví  a že v této oblasti zaujímají světovou špičku:

„Je to tím, že my Češi jsme od dob husitských známí především tím, co hezky vyjádřil Jan Werich v jednom svém sloganu. To bych volně parafrázoval asi tak, že když my Češi něco děláme, tak se snažíme dělat to pořádně. A zároveň nejsme svázáni post-náboženskou morálkou, která lidem v západní Evropě brání přijmout naše tělo, takové jaké je, i s jeho potřebami. Bohužel, naše objevy v masážích asi nepůjdou tak lehce patentovat, jako když třeba někdo zkonstruuje nový motor pro auto. Kdyby to šlo, byl by z kvalitních masáží časem výborný vývozní artikl naší země a byli bychom proslulejší v masážích více než Thajsko.“

A zeptali jsme se i jedné zákaznice, jaké má pocity po polštářové masáži:

„Víte, to je něco nepopsatelného. Fakt se to musí prožít na vlastní kůži. Kdybych to přeci jen měla nějak zkusit popsat, tak si zkuste představit např. ten pocit, kdy vůbec nevíte o světě. Bylo mi dobře a cítila jsem se v bezpečí jako malé miminko. Tomu pomohla ta pozice při masáži, ve které jsme všichni jako malí usínali. Bylo to všechno tak přirozené, nikde nic netlačilo, úplně jsem se tomu oddala, všechny starosti pustila z hlavy. Prostě báječné, můžu leda všem doporučit. “

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*