Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Choďte naostro a užijte si bleskový sex na lavičce

Choďte naostro a užijte si bleskový sex na lavičce

Délka: 15-20 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické hry, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, orgasmus, sex v přírodě

Vyzkoušelo: 6.768 odvážných párů

Hodnocení odborníka: Potřebujete k životu vzrušení a adrenalin, odvažte se a zkuste sex na lavičce před zraky mnoha diváků.

Ingredience:

1x Muž a žena

1x středně dlouhá širší sukně

1x lavička

1x pěkné teplé počasí

Doporučený postup:

Venku už se udělalo teplé takřka letní počasí, vykašlete se na sex doma a vyrazte do přírody. Dámy si dnes oblečou sukénku a půjdou naostro. Nejen, že teplý větříček, jemně provzdušní váš klitoris, ale když na vás přijde na procházce chuť na milování, vyhrnete sukni a šup tam sním.

Pánové mohou také bez spoďárů, při chůzi se vám penis bude pohupovat v kalhotách a tření o rozkrok kalhot vám způsobí nevídanou rozkoš.

Vyjděte si třeba do parku, vyhlídněte si pěknou osamocenou lavičku, kde si chvilku odpočiňte. Všude kolem chodí mraky lidí, kteří stejně jako vy vyrazili ven, vedle vás nějaký pejsek znásilňuje cizí fenku před zraky všech těch kolemjdoucích. Tak proč si taky trochu neužít. Pocítíte rozkoš v kalhotách a erekce je tu, ještě že jste oba připraveni, nenápadně rozepněte kalhoty, partnerka nasedne obkročmo na váš ztopořený penis, pod její delší volnou sukní se vše dokonale schová. Toto patří mezi nejlepší sexuální polohy. Nebude tak k rozeznání od jiného muchlujícího se páru. Jemným nenápadným pohupováním drážděte svůj bod G, líbejte se, s hlazením to moc nepřehánějte a v tichosti nechte přijít orgasmus. Pocit, že na vás ostatní koukají a netuší, že pod sukní se odehrávají bouřlivé erotické hry, je velice vzrušující a adrenalinový zážitek, na který jen tak nezapomenete.

TIP sexuálního guru:

Když vybíráte místo pro vaše „noření“, vyhněte se oblasti, kde si hrají děti, nebo kde se to hemží důchodci. Pokud se stydíte a neumíte se odvázat, tento recept určitě nezkoušejte.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*