Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Upečte společně s partnerkou pomyšlení na anální sex

Upečte společně s partnerkou pomyšlení na anální sex

Délka: 30-45 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické pomůcky, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, anální sex, erotické polohy

Vyzkoušelo: 768 párů

Hodnocení odborníka: Většina mužů tajně touží prozkoumat dámský análek. Naopak ženy se tohoto způsobu milování bojí. Poradíme vám, jak přesvědčíte vaše drahé polovičky, že při dráždění zadečku zažijí tu pravou rozkoš.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x dostatek lubrikantu

1x kondom

Doporučený postup:

Přivítejte partnerku příjemnou atmosférou, buďte pozorný, trpělivě vyslechněte, jaký měla náročný den, nabídněte uvolňující erotickou masáž.

Opatrně jí sdělte, že máte nápad, jak zpestřit milování a vyzkoušet něco nového. Ujistěte ji, že nebudete dělat nic, co by jí bylo nepříjemné. Domluvte si nějaké znamení nebo slovo, prostě cokoliv, jak vám partnerka dá najevo, že přes to vlak nejede. Předehra je velice důležitá, věnujte se jejím erotogenním zónám, laskejte bradavky, drážděte poštěváček.

Zvýšenou pozornost věnujte oblasti mezi pochvou a konečníkem, hráz je velice citlivá plná nervových zakončení, jejím drážděním můžete působit stejnou rozkoš, jako stimulací G bodu. Partnerka se pohodlně opře o lokty, kolena a vyšpulí prdelku. Připravte lubrikační gel, potřete anální otvor partnerky a část naneste na svůj ukazováček. Jemně krouživým pohybem zasunujte do uvolněného řitního otvoru nejprve jeden prst, pokud partnerka dostatečně uvolní svěrač a pustí vás dál, zkuste přidat další. Když vše půjde hladce, pokuste s použitím ochrany a dalšího množství lubrikantů do análku zasunout svůj nadržený úd. Vnímejte pocity své partnerky. Za statečnost ji odměňte, dlouhým orálním uspokojováním a věnujte jí nekonečný orgasmus, který se jí vryje do paměti.

TIP sexuálního guru:

Pokud vám partnerka dá najevo, že se jí to nelíbí, hned přestaňte a do ničeho ji nenuťte. Pokračovat můžete v klasickém milování. Toužíte-li zažít anální sex na vlastní kůži, vezměte vibrátor a poproste partnerku, aby naopak ona dráždila vaší zadní část.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*