Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle Sex a vztahy Loverator zjistil, co všechno muži při sexu zbožňují!

Loverator zjistil, co všechno muži při sexu zbožňují!

Vyzpovídali jsme muže, kteří nám svěřili své sexuální přání, touhy a zážitky. Neváhejte a nasajte ty nejlepší informace. Nelamte si hlavu, čím dnes vašeho milého překvapíte a raději se pusťte do zrealizování sexy tipů.

Loverator radí: Pouze čtení nestačí!

Provokace s vibrátorem

Přineste si vibrující  nerozměrnou sexy hračku – například vibrujícího motýlka a smyslně partnera laskejte na místě mezi varlaty a konečníkem. Masáž prostaty a její stimulaci pánové prostě zbožňují.

Dámský vibrátor může také mužskému osazenstvu přihrát nějaký ten orgasmus. Pak se pusťte do orálního sexu se vším všudy.

Spoutala mi penis punčochami

„ Moje přítelkyně Klára  nejednou v posteli překvapila, ale tento zážitek byl ten nejintezivnější. Tancovala přede mnou jen ve spodním prádle a silonkách. Pomaloučku si je svlékla a spoutala mi  jimi penis spolu s varlaty. Provokativně na mne pohlédla a bez cavyků zvolila erotickou pozici na koníčka a začala rajtovat. Dodnes na toto dobrodružství vzpomínám a při pouhé představě mám těsno v kalhotách,“ popisuje své pocity šťastně zadaný Tomáš.

Mám doma nejen divadelní herečku

„ Andrea hraje v divadle a doma má několik paruk. Nevěřil jsem svým očím, když si to do ložnice nakráčela s černočernou hřívou, i když je přírodní blondýnka. Překvapivá změna zapříčinila bleskurychlou erekci a mnou cloumaly vlny rozkoše.  Zaběhlý stereotyp byl pryč a já měl pocit, že ochutnávám zakázané ovoce, které představovalo sex s úplně cizí ženou.  Chvilková přeměna   v tmavovlásku z ní udělala sexuální dračici,“ říká Michal (27).

 

Chcete znát odpověď na otázku, zda muži milují spíše klasické  milování nebo orální sex?

„Dámy, dám vám jednu radu. Spojte tyto dvě milostné varianty a občas přeházejte pořadí. Jednou nás nechejte vystříknout do lasturky, po druhé nám nastavte ústa nebo obličej. Pokud horké sperma spolykáte, budeme vám ležet u nohou!“- Milan (35)

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*