Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Nevšední rozkoš při holení partnerčina rozkroku

Nevšední rozkoš při holení partnerčina rozkroku

Délka: 30 – 40 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, hrátky pro náročné, masáže, erotické polohy, ženský orgasmus, vlhký orgasmus

Vyzkoušelo: 2 598 párů

Hodnocení odborníka: Ve vztahu je potřeba neustále hledat nové a nové podněty, jak oživit dlouholeté soužití. Inspirujte se tímto receptem a překvapte partnerku voňavou koupelí s originálními holičskými službami a žhavým orgasmem na závěr.

Ingredience:

1x holicí strojek

1x jemný gel na holení

1x žena se zarostlým ohanbím

1x muž (holič)

1x vana + sprcha

Doporučený postup:

Aby vás sex doma neomrzel, musíte se vymanit stereotypu a vyzkoušet něco nového.
Nejprve připravte romantickou koupel s vonnými oleji a zapálenými svíčkami. Pak manželku pomalu svlékněte a kochejte se pohledem na její nahé tělo, vezměte ji do náruče a odneste do připravené lázně. S prvky masáže umyjte každé zákoutí jejího těla.

Poté partnerku vysaďte na vanové sedátko, či okraj vany, aby váš pohled směřoval přímo do jejího klína. Naneste jemný nedráždivý holící gel na její zarostlou broskvičku a opatrně začněte holit pubické ochlupení, odhrňte velké pysky a s citem seškrábněte chloupky na vnitřní straně rodidel. Průběžně sprchou oplachujte oholené roštíčko, čímž zároveň působte proudem vody rozkoš poštěváčku. Sprchovou hlavici přibližujte a oddalujte, střídavý proud vody dopadající na klitoris může způsobit velmi rychlý a intenzivní orgasmus.

Pokud máte chuť, přidejte do akce ještě vibrátor a podrážděte bod G, aby prožitek pro partnerku z této erotické hry byl opravdu nezapomenutelný. Po osušení je zapotřebí jazykem překontrolovat důkladnost odvedené práce. Pokud je vše v pořádku, oholená místa ošetřete krémem na intimní partie. Jako odměna za způsobenou rozkoš bude následovat divoké milování, při kterém vyzkoušejte některé neobvyklé sexuální polohy.

TIP sexuálního guru:

Mušličku své partnerky nemusíte holit pouze do hladka, vytvořit můžete například malý trojúhelníček, čárku, kosočtverec, či jiný tvar dle vlastní fantazie.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*