Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR antistress LOVERATOR lifestyle LOVERATOR recepty Rozdmýchejte vaše tužby i jinde aneb stop milování se doma

Rozdmýchejte vaše tužby i jinde aneb stop milování se doma

Délka: 20– 80 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost/  odvaha

Zařazeno v kategorii: erotické povídky, nejen sex doma, bod g, mokrý orgasmus, milování

Vyzkoušelo párů: 2 520

Hodnocení odborníka: Nebaví vás milování v peřinách? Rozhodli jsme se vás připravit na změnu, která vám umožní orgasmus a sexuální prožitek se vším všudy. V sexu platí pravidlo: Sex se stálým partnerem na nevšedním místě umí zázraky! Držte se ho a proplouvejte milostnou šarádou v plné parádě.

Ingredience:

1x muž a žena a především porce odvahy

Orální sex v převlékací kabince, rozkoš je samozřejmostí

Možná vám tento erotických tip přijde obehraný jako stará písnička, ale zrealizovali jste jej někdy? Ať už je vaše odpověď jakákoli určitě byste měli toto zpestření zkusit nebo si jej zopakovat. Pozvěte váš protějšek k nákupům spodního prádla a účelně si vybírejte ty nejodvážnější kousky, které přímo vybízejí k hříšným myšlenkám. Nakrucujte se před zraky partnera a vyšpulte zadeček a otřete se o něj. Zatancujte mu v klíně a provokujte jej celou vaší podstatou. Rozpusťte vaši hřívu z osidel vlasových doplňků a proměňte se ve smyslnou bohyni , která umí mužům splnit erotické přání a přetavit jejich představu na vzrušující realitu. Beze slov si razte cestu k rozkroku vašeho přítele a vytáhněte hebkou tvrdost na svět . Vyšlete vábivý pohled směrem vzhůru a laskejte okolí penisu důkladně, ale lehce. Vybičujte rozkoš až k mezním hranicím a věnujte se hlavičce, který tolik stojí o vaši pozornost. Chvíli si hrajte a po té pošeptejte muži, že sladký konec bude bezprostředně následovat. Zkuste třeba sex v autě nebo kdekoli, kde je to jen trochu možné, jen ne doma!

Loverator radí: Swingers party oživí vaše sexuální běsnění a sex doma bude mít grády

Vystopovali jste nejbližší datum swingers akce a rozhodli jste se zúčastnit? Pokud je vaše odpověď kladná, gratulujeme a přejeme ty nejsilnější zážitky, jež  vám nedají zapomenout a třeba se sama myšlenka stane startérem dalšího milování a orgasmu. Domluvte se s partnerem na postupu a ujasněte si všechny palčivé otázky, jež s touto problematikou vstupují na scénu. Chovejte se pokud možno uvolněně a nepřekračujte domluvené podmínky. V opačném případě by se mohly vyskytnout neshody a nedorozumění. Nesoustřeďte se pouze na sebe, ale vnímejte také rozpoložení vašeho protějšku. Pro navození pocitu pohodlí nezapomeňte také na orgasmický polštář a beze studu si jej vezměte s sebou.  Pokud jste zvyklý používat vibrátor, šup s ním do tašky spolu s vybavením od Loveratoru. Budete tak inspirací pro další páry!

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*