Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR masáže LOVERATOR tantra Sex a vztahy Sexy triky k báječnému milování: Orgasmus bude s vámi!

Sexy triky k báječnému milování: Orgasmus bude s vámi!

Milování patří mezi ty nejkrásnější aktivity, které pácháme s nadšením a hlubokou pravidelností. Občas se vám může zdát, že sex ala misionář není tou nejlepší volbou. Najděte se mezi skvělými tipy a otevřete se novým možnostem. Orgasmus přeci vyvolá dobrou náladu a způsobuje ty nejsilnější emoce. Už z tohoto důvodu bychom na něj neměli zapomínat. Pokud partner nemá náladu, buďte sobečtí a přivoďte si orgasmus sami. Hned budete mít krásnější den.


Mluvte při sexu

Řekněte si během milování o to, co se vám líbí a máte rádi. Nemusíte se cítit provinile nebo hloupě. Protože kdo si přeje dráždit bod g a není mu vyhověno, nemůže být s průběhem milování spokojen. Naučte se partnera při sexu navigovat a když něco opomene, normálně se ozvěte. Možná váš protějšek tápe a neví, co přesně vás vzrušuje. Dámy, buďte klidně tak trochu vulgární a dávejte mužům najevo, jak se vám líbí orální sex od něj. Vrňte, vzdychejte a mazlivě přeďte, pánové tyto erotické zvuky opravdu rádi slyší. Nabudí je to k ještě lepšímu výkonu a na orgasmus je zaděláno.

Sobeckost se při milování vyplácí!

Nemyslíme tím, abyste partnerovi odmítala orální sex. Právě naopak. Buďte sobecká právě při milování, jedině tak si užijete pořádný orgasmus a vaše tělo a psychika vám budou vděční. Zapojte vibrátor, venušiny kuličky nebo jiné erotické pomůcky a oddejte se euforii a chtíči. Zavřete zraky a vychutnávejte si každý příraz tak, jako by měl být posledním. Ne každá žena tomuto sobeckému přístupu holduje, snaží se nejdříve vyhovět partnerovi a pak je možná řada právě na ní, což je velká chyba. Udělejte změnu a konečně si užijte gigantický orgasmus se vším všudy.

Pánové jdou do kolen z vůně vaší lasturky

Podle uspořádaných anket je více než zřejmé, že se  mužská populace se zamilovala do specifického aroma ženských genitálií. Ptáte se, proč? Právě ženské poupě ukrývá bohatou porci feromonů. Strčte si prstíky do vagíny a po té dejte přičichnout svému protějšku,bude šílet.

Zamilujte si tantrické milování

Zkoušejte pokaždé něco nového, ať už je to tantra, masáže nebo nové erotické polohy. Pořiďte si erotické hry a zapomeňte na stereotyp a nudné milování.

 

2 komentářů

  1. Monika napsal:

    JE TO HEZKE ŽE PIŠETE O ŽENACH ALE CO TAKHLE PSAT O MUŽICH CO MAJI RADI!! A NE STALE POMAHAT MUŽUM JAK A CO MAJI RADI ŽENY!! I ŽENY BY CTELI VEDET VIC O MUŽICH A HLAVNE JAK TO NAPSAT TAK ABY TO I RYCHLE NAŠLI NA STRANKACH KDE TO MUŽOU NAJIT! A NE STALE NAJIT JEN O ŽENACH STALE PIŠETE A O MUŽICH ZAPOMINATE PSAT!!!!

Napsat komentář


*