Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Extra divoký orgasmus za pomoci erotické pomůcky pro pány

Extra divoký orgasmus za pomoci erotické pomůcky pro pány

Délka: 30-45 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: ženský orgasmus, erotické hry, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy, rozkoš, sex doma, orální sex, erotické pomůcky, orgasmické polštáře

Vyzkoušelo: 3.825 párů

Hodnocení odborníka: Naservírujte partnerovi delikatesu v podobě výstřiku do útrob masturbátoru a nechte ho užít si extremní orgasmus.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x masturbátor

1x lubrikační gel

1x orgasmická podložka od Loveratoru Wavelove

Doporučený postup:

Také váš muž si občas zaslouží nějakou tu lahůdku při milovaní. Zkuste ho překvapit a dopřát mu nepoznanou rozkoš z extremně silného orgasmu, na který i vy hned tak nezapomenete. Pořiďte tajně nějaké erotické pomůcky a pak je nečekaně vytáhněte při akci. Vyzkoušejte například masturbátor v podobě sametové vagíny, budete ho držet v rukou a nakonec ho s malou pomocí uděláte vy sama, bez velké námahy a parádním výsledkem. Rozjeďte běžné milování. Přesuňte se na jih a začněte ho uspokojovat pusou, u ruky mějte připraveny tajně pořízený masturbátor s lubrikačním gelem. Přikažte mu, ať zavře oči, v rychlosti vytáhněte erotickou pomůcku, aplikujte trochu lubrikantu a pomalu mu umělou kundičku nasaďte na ztopořený úd. Začněte jemně pohybovat nahoru a dolů. Z počátečního úleku ho hravě vyvedou lahodné pocity, jež se rozproudí po celém těle, a vy sama pocítíte nevídanou rozkoš z nového způsobu uspokojování. Precizně propracovaná pusinka masturbátoru určitě odvede dokonalou práci a co nevidět se dostaví nečekaně silný orgasmus za doprovodu hlasitého výkřiku a přívalu hustého spermatu.

TIP sexuálního guru:

Pro ještě intenzivnější prožitek při provádění ruční práce, podložte partnerovi pánev orgasmickou podložkou od Loveratoru, na polštáři Wavelove se partner opře o jeho zadní vlnku a nejen, že bude jako v bavlnce, ale také vám se tak naskytne dokonalý přístup k jeho chloubě.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*