Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR tantra Sex a vztahy Exkluzivně pro Loverator: Placený sex si užívám

Exkluzivně pro Loverator: Placený sex si užívám

 

Vyzpovídali jsme pro vás ženu, která se živí sexem. Budete překvapeni, s čím vším se nám svěřila. Loverator vám to prozradí!

K sexu jsem měla vždy blízko, užívala jsem si milování plnými doušky a postupem času jsem zjistila, že mám  k sexu něco jako talent. Žádný partner si nikdy nestěžoval na jeho absenci nebo na jakýkoli nedostatek.

Jak jsem se dostala k placenému sexu?

Známý otevíral nový klub poblíž hranic s Rakouskem a nabídl mně, zda bych mu nevypomáhala se vším možným. Pomáhala jsem mu zařizovat interiér, sestavovala jsem s ním erotický ceník, nabírala jsem nové dívky, vymýšlela choreografii k tancování u tyče a zjistila jsem, že vše, co úzce souvisí se sexem mě baví. Trávila jsem téměř každý den v podniku, radila jsem holkám, jak se mají chovat ke klientům, učila jsem je německy a řešila s nimi jejich osobní problémy. Po baru jsem chodívala v sexy oblečcích, a i když pánové věděli, že pro jejich potěšení tady nejsem, strkali mi za podprsenku nebo za kalhotky vizitky.

Jeden sex s podnikatelem zapříčinil změnu

Lákalo mě pomyšlení na sex a tak jsem se rozhodla jednu nabídku přijmout , a to mimo prostory podniku. Prožila jsem fantastický orgasmus se švýcarským podnikatelem, který mi byl opravdu inspirujícím milencem.

Pronajala jsem si luxusní byt a vybavila jsem si jej podle svého, právě tady přijímám své stávající klienty. Nové zákazníky už nepřibírám, téměř všechny muže dost dobře znám a podnikám s nimi cesty do zahraničí, a to i  za podnikatelskými účely. Nejsem pouhou prostitkou, jsem jejich společnicí, důvěrnicí a především ženou, se kterou se cítí nejen fyzicky, ale i psychicky uspokojeni.

Co mají muži nejraději?

Klasikou je bezpochyby orální i anální sex a standardní milování. Poslední  dobou se zvedá poptávka po tzv. hlubokém kouření a známém sendviči. Mám také klienty , kteří mají sklony k drsnějšímu sexu, možná byste tomu nevěřili, ale mé služby využívají také pasivní klienti.

Chtějí  mě pozorovat při sexu s někým jiným,  při podívané masturbují a jsou nadmíru uspokojeni. Rovněž tantra nebo erotické masáže se těší velké oblibě.

Erotické pomůcky: vibrátor a erotické polohy

Při sexu volím také převleky, jednou jsem za slušnou školačku, jindy za drsnou policajtku. Také paruk mám ve skříni nespočetně. Vibrátor, erekční kroužky, pouta, roubík nebo bičík jsou standardně na pořadu dne. Pokud se ptáte na líbání, tak vás možná překvapím, ale i polibky jsou součástí aktu. Za noc se mnou dá movitý pán něco přes 20 000 Kč.

 

.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*