Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR swarovski ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Sexy Vánoce: Vánoční dárky, které vám snesou rozkoš – Inspirace pro Ježíška

Sexy Vánoce: Vánoční dárky, které vám snesou rozkoš – Inspirace pro Ježíška

Vánoce tady budou coby dup a vy máte plnou hlavu starostí, čím letos obdarujete svého partnera nebo partnerku? Máte pocit, že jste všechny možné dárky již darovali během různých příležitostí a nyní je vaše inspirace vyčerpaná? Pánové, pozor! Loverator ví, po čem ženy touží, již nehledejte nesmyslné tipy na dárky a vsaďte na orgasmické srdíčko Loverator. Vaše drahá vám bude sténat v náručí!

Dárky k Vánocům: Dárky pro ženy i dárky pro muže

I ve vztahu platí přímá úměra, pokud máte kvalitní sex, máte i kvalitní vztah. Pokud se vám příčí, že jsme dali na první místo sex, tento vzorec  můžete prohodit, bude rovněž platit. Jste-li v páru nebo čerstvě zamilovaní, máme radost s vámi. Pro tyto fáze vztahu se však hodí dárky, které využijete společně a které vás eroticky obohatí. Tipy na dárky jako oblečení, parfémy, dekorace a jiné nejsou špatné, ale pokud vsadíte na erotické pomůcky, jež se tváří jako skvělé designové doplňky do interiéru, máte vyhráno.  Orgasmická podložka a orgasmické srdíčko Loverator patří mezi originální dárky, jež si zamilujete a navíc je zapojíte do sexy hrátek.

Erotické povídky a pak vzhůru do milování

Trefou do černého jsou také erotické povídky, pořiďte knihu lechtivých povídek a skvělý vánoční dárek je na světě. Kombinace Loveratoru a erotických povídek tvoří smyslnou dvojici, jež vás vystřelí na vrchol a snese vám rozkoš a několikanásobný orgasmus. Sex doma a nuda v posteli rozhodně nehrozí.

Vánoční dárky inspirace:

 

Sametově heboučký Loverator z kolekce Swarovski

 

Spoutejte partnera a rozehrajte odvážnou hru lásky!

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*