Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Dvojnásobná rozkoš, přizvěte kamarádku do trojky

Dvojnásobná rozkoš, přizvěte kamarádku do trojky

Délka: 45-60 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a dvě ženy

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické hry, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, masáže, orgasmus,

Vyzkoušelo: 12.789 párů

Hodnocení odborníka: Většina mužů touží uspokojit více žen najednou. A pro dámy: jen žena ví, jak nejlépe uspokojit jinou ženu.

Ingredience:

1x muž

2x žena

1x vibrátor

Doporučený postup:

Toužíte po změně, odhalit další nepoznané taje sexuálních orgií. Poradíme vám, jak vyzkoušet sex ve třech. Nejprve se ujistěte, že o to oba stojíte. Určete si jasná pravidla, abyste předešli pozdějším hádkám a výčitkám. Pozvěte vhodnou kamarádku na skleničku vína a udělejte si hezký večer. Během konverzace udělejte pár narážek a sondujte, zdali by byla ochotna se s vámi pomilovat. Hladina alkoholu pomůže odbourat zábrany. Pusťte erotický film, kde se právě trojka odehrává a inspirujte se hlavními hrdiny. Začněte svoji partnerku líbat a hladit, rozepněte halenku a odhalte ňadra. Pokud kamarádka neuteče, nechte ji chvilku dívat a pokračujte v rozdělané práci. Po chvíli se pokuste zapojit i jí a to tak že první krok udělá žena. Začněte ji hladit po ramenou, sjeďte na prsa a pomalu ji začněte svlékat, teď se zase muž dívá na vás. Pokud se nebrání, něžně ji líbejte a drážděte bradavky. Počáteční ostych opadl, můžete předvést svému miláčkovi dokonalou lesbickou show. Ten to dlouho nevydrží a přidá se k vám. Kamarádku položte na záda a začněte lízat její vlhkou štěrbinku, vyšpulte zadeček a nechte partnera, ať vám ho tam hbitě zasune zezadu. Změňte polohu, nyní obě dámy budou veškerou pozornost věnovat muži. Jedna vezme jeho ztopořený úd do pusy a začne mu ho kouřit, druhá bude dráždit jeho varlata a análek. Sexuální polohy měňte podle libosti a momentální nálady. K dráždění použijte vibrátor, či jiné erotické pomůcky. Přeci jen jsou dvě jeskyňky a jeden kolík. Nechte rozkoš, aby zaplavila vaše smysly a užijte si nevšední milování ve třech.

TIP sexuálního guru:

Nejhorší sex ve třech je, když na jednoho zapomenou. Vyvarujte se situaci, kdy by se partnerka mohla cítit odstrčena, pokud byste věnoval větší pozornost kamarádce. Tato zkušenost by mohla místo příjemného povyražení skončit nepříjemnou hádkou.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*