Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Kamasútra karty: Rozkoš vám bude společníkem

Kamasútra karty: Rozkoš vám bude společníkem

Délka: 40 – 60 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, kamasútra, rozkoš, orgasmus

Vyzkoušelo: 12 785 milenců, jež si sex umí vychutnat až do konce

Hodnocení odborníka: Pokud vás již nebaví listovat knihou Kamasútry, střihněte si partičku lechtivých karet. Po té postačí jen skočit do peřin!

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x hrací karty Kamasútra

1x vibrátor Loveme

Došla vám inspirace nejen na sex, ale také na dobrou večerní zábavu? Zkuste skvělé erotické karty, kde jsou vyobrazeny erotické polohy. Nachystejte si chutné občerstvení, namíchejte si osvěžující drink a usedněte na balkon, terasu nebo na sedačku v obýváku.

Loverator tip: Namočte banány do čokolády a zapichněte do nich ozdobné nebo obyčejné párátko. Na tradiční „voňavé“ jednohubky zapomeňte. Čokoláda vám přihraje chuť na sex a orgasmus vás nemine.

Během hry si najděte chvilku na vášnivý polibek nebo na žhavý pohled do očí. Jemně partnera šimrejte nebo si odhodlaně razte cestu k poklopci.

Pokud neradi prohráváte a nyní máte pocit, že to dnes jinak nedopadne, účelně ukončete hru a vrhněte se po svém protějšku. Vyličte mu, jak moc po něm toužíte a hladově se líbejte. Ani taková erotická masáž není k zahození. Zapojit můžete i jiné erotické pomůcky. Také vibrátor zkuste při masáží zaktivovat. „Povibrujte“ muži oblast krku a zad nebo vibrujte v oblasti vnitřní strany stehen či podbřišku.  V případě, že vám tantra říká něco víc, neváhejte.

Loverator guru radí:

Zaflirtujte si jako před lety, vylosujte si čtveřici vybraných poloh a podle svého je přetavte do reality. Pro lepší výsledný dojem se určitě svěřte do péče sametového Loveratoru. Ten vás krásně podpoří.

Nechejte proudit rozkoš celým tělem a pak vyčkejte na orgasmus. Krásnější tečka za milováním zkrátka neexistuje.



 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*