Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Latexový sex nemusí být zvrhlý

Latexový sex nemusí být zvrhlý

Délka: 20 – 35 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické hry, latexový sex, orgasmus, rozkoš, erotické polohy, loverator

Vyzkoušelo: 19 896 párů

Hodnocení odborníka: Latexový sex není určen pouze a jenom zvrhlíkům. Vyzkoušejte jej a rozkoš vám brzy bude šlapat na paty.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x latexový obleček s dírkou v rozkroku

Sex pro ty, kteří nesnáší stereotyp a nudné milování: Latexová rozkoš je tady pro vás

Loverator guru:

Rozhodli jste si, že si užijete nevšední sexík v latexovém oblečku ? Gratulujeme, protože vaše odvaha vám vynese nevšední rozkoš a především špičkový orgasmus. Pánové při pohledu na ženu v latexu doslova téměř okamžitě „tvrdnou“. Jejich erekce je všudypřítomná a pocitu vzrušení nelze zamezit.

Zahrajte si například erotickou hru na pokojskou a hotelového hosta, kterým bude právě váš partner. Navlékněte se do latexu, skvěle se do něj dostanete za pomoci dětského pudru. Nakráčejte si to do ložnice, pozdravte a pusťte se do ustýlání postele. Účelně vyšpulte zadek, který vám tak krásně objímá latexová róba a „vyprste“ se!

Přicházející rozkoš, chuť na sex a blížící se orgasmus

V tu ránu, když se právě skláníte pro neviditelné smítko, si to k vám nakráčí muž, jež váš již po celou dobu se zájmem pozoroval. Dovolte mu, ať vás obejme a vychutná si pohled na vnadnou ženu se vším všudy. Líbejte se, dotýkejte se a zadečkem mu zatančete v klíně.

Erotické polohy, orgasmický polštář – báječný Loverator

Jeho prsty si nedají pokoj a se zájmem budou putovat k odhalené lasturce, která je zkrápěna rozkoší a je tak krásně vlhká. Svalte ho na postel, vytáhněte penis z poklopce a usedněte si na způsob erotické polohy 69. Vy však buďte nahoře a kundičkou si udávejte rytmus. Pokud máte doma orgasmický polštář Loverator, neváhejte jej zapojit. Erotické polohy tak budou mnohem slastnější a orgasmus si vás podmaní. Zapojit můžete také vibrátor nebo jiné erotické pomůcky.

Doporučujeme také navštívit sex shop!

Po orálním sexu následuje milování ala latexový sex

Po orálním sexu si jej osedlejte! Ano, máme na mysli erotickou polohu ala koníček. Jeho ruce budou ohledávat vaše kluzké tělo a vaše vlhkost bude mlaskavě zvát tvrdý penis dovnitř.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*