Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR swarovski ORGASMICKÉ srdíčko Zkušenosti uživatelů Originální a třpytivý Loverator: Nová Swarovski kolekce vás dostane!

Originální a třpytivý Loverator: Nová Swarovski kolekce vás dostane!

 

Milujete třpytivé kamínky Swarovski a přitom nemůžete žít bez kvalitního sexu? Máme pro vás více než dobrou zprávu! Loverator na český trh přináší revoluční zlepšovák.Důmyslné orgasmické podložky s aplikací Swarovski vyšperkují nejen  vaši ložnici, ale především váš sex .

Luxusní vzhled, vysoká praktičnost a především pohodlí při vámi zvolených erotických polohách. Nechejte se povznášet rozkoší a vyrazte k orgasmu společně.

Třpytivý Loverator: Zaručená rozkoš

Loverator se kolekcí Swarovski inspiroval světovými městy. Na výběr máte romantickou Veronu,  inspirující Prahu, prosluněné Miami , milovanou Paříž  nebo velkolepý Berlín.

Sex doma vás bude bavit a inspirovat zároveň. Zapojte orgasmický polštář a vibrátor do milování a řekněte „ne“ stereotypu.

Jemný a tolik měkký materiál vás již po první doteku navodí velmi příjemné pocity, které se jen tak nevidí. Vypodložte si zadeček nebo vyzvete partnera k ulehnutí na orgasmický polštář Loverator a nasměřuje se k jasnému cíli. Sneste si rozkoš a pocit vyvrcholení  až k vám, do vaší ložnice.

Vyzkoušejte známé erotické polohy tak, jak je neznáte. Orgasmus, který bude následovat bude nejen silný, ale především tolik intenzivní. Usaďte partnera nebo partnerku na Loveratoru a dopřejte vašemu protějšku masáž nebo vyzkoušejte jiné erotické pomůcky. Velmi oblíbená je také tantra.  Inovujte erotické polohy a zpestřete si na 100 způsobů. Návštěva sex shopu či vibrátor jsou tím pravým.

 

Báječný Loverator využijete hned několikanásobně. Příjemně si na něm zalenošíte s knížkou nebo jen zavřete zraky a nechejte se unášet pocitem uvolnění a pohody, vaše záda vám poděkují. Stereotypní polohy ala misionář nebo žhavý koníček vás se zapojením Loveratoru bude bavit.

Názor muže: Nikdy mne samotný misionář nebavil a ještě mne při tom vždy bolely nohy a třísla. Proto jsem partnerce tuto polohy moc často tak, jak by ona chtěla , nedopřával. Díky orgasmické podložce Loverator je přítelkyně zase se sexem spokojená, protože milování na Loveratoru je opravdu tolik pohodlné.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*