Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Tajná rozkoš pod stolem v restauraci

Tajná rozkoš pod stolem v restauraci

Délka: 10-15 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické hry, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy,

Vyzkoušelo: 5.375 osob

Hodnocení odborníka: Taková tajná honička pod stolem v restauraci, za přítomnosti vašich přátel, může být nevídaná rozkoš a příjemné zpestření večera.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x stůl v restauraci

1x parta přátel

Doporučený postup:

Nechte si zajít chuť na sex doma. Vyrazte s partou přátel do oblíbené hospůdky a užijte si chvilky touhy před nenechavými pohledy vašich kamarádů. Sedněte si u stolu těsně vedle sebe a něžně se vzájemně dotýkejte. Vesele se bavte a užívejte si příjemné společnosti. Po nějaké vypité skleničce oblíbeného vína pocítíte touhu dotýkat se svého partnera. Položte ruku na jeho stehno pod stolem a začněte ho dráždit. Takové běžné hlazení a osahávání nebude nikomu divné, to se na veřejnosti dělá běžně. Za chvilku si nikdo ani nevzdechne, že vaše ruka zmizela pod stolem a můžete přistoupit k super tajné cestě k jeho poklopci. Mrkněte na partnera a pošeptejte mu, ať dělá jako by nic a věnuje se svým kamarádům. Vy také normálně konverzujte a nenechte na sobě nic znát. Rozepněte mu poklopec a pohlaďte jeho roztoužený penis, třete ho sem a tam a potěžkejte varlata. Na nic nečekejte, pod svícnem je sice největší tma, ale pokud vám to bude trvat celou věčnost, mohl by si někdo něčeho všimnout a tajná rozkoš bude tatam. Dychtivě mu ho hoňte, pohybujte rukou pouze v zápěstí, pohyb celé ruky by byl moc nápadný. Pokud máte připravený ubrousek, pokračujte až do slastného orgasmu.

TIP sexuálního guru:

Pokud se bojíte, že by mohlo dojít k neočekávané nehodě a jeho sperma by se nedopatřením mohlo ocitnout na něčí nohavici, přesuňte se na záchod, kde svoji práci dokončíte.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*