Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Využijte léto na 100% a střihněte si pohádkové milování

Využijte léto na 100% a střihněte si pohádkové milování

Léto nejen že přispívá k seznámení, ale také přímo vybízí k sexu, a to úplně kdekoli. První polovina prázdnin je za námi a my vás vyzýváme k tomu, abyste si jejich druhou polovinu, co možná nejvíce užili. Zlákejte partnera k hříchu, my vám přinášíme menší lechtivý tahák.

Západ slunce a romantický sex na pláži u českého rybníka

Sbalte deku, partnera,  repelent proti dotěrnému hmyzu a vyrazte k rybníku ve vašem okolí, kde není tolik rušno. Pozorujte západ slunce a nechejte spadnout soumrak. Po té se pod rouškou letní noci líbejte a užívejte si přicházející rozkoš. Pokud nemáte neudržitelnou chuť na sex, požádejte drahého o masáž. V případě, že jste hraví zapojte další nevšední erotické pomůcky jako vibrátor či orgasmické srdíčko Loverator, to vám zpohodlní  nejen sex doma, ale také milování v přírodě. Máte-li dostatek času a soukromí, tantra je tady pro vás

Lesní milování s vůní rosy aneb orgasmus při sbírání hub

Sex a orgasmus - super dvojka!

Plánujete, že se vydáte ulovit pár praváků? Bezva nápad, přivstaňte si a časně ráno vstupte do lesního království, které se ještě koupe v ranní rose. Před tím než se bez hlavě pustíte do hledání bedel, opřete se o kmen vzrostlého stromu a přizvěte drahého, ať se ústně věnuje vašemu poštěváčku. Orální sex ve společnosti přírody vás bude bavit. Loverator radí: Vy však také partnerovi oplaťte orální dráždění, protože pánové orální sex jednoduše zbožňují.

Ovocná hostina přímo na vašem nahém těle

Osprchujte se a přichystejte drahému nevšední překvapení, nevařte dnes náročný oběd. V tomto horku si dopřejte ovocné osvěžení , které mu neservírujte na nahém těle.  Loverator guru: Je váš partner mlsoun?  Klidně použijte i šlehačku.

A jak si užíváte léto vy? Máte také skvělý erotický tip? Neváhejte a dejte nám vědět, rádi jej zveřejníme!

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*