Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR novinky ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy O kapku drsnější sex: Loverator podložka Top Secret

O kapku drsnější sex: Loverator podložka Top Secret

Naším posláním je, aby vás sex bavil! Proto jsme neváhali a zařadili jsme do našeho erotického portfolia nový produkt, který vám snese rozkoš, pohodlí při erotických hrátkách a také originální zážitky, díky poutám, jež jsou součástí sametové orgasmické podložky Loverator.

Rozkošnická novinka orgasmický polštář Top Secret v černém provedení promění váš sex v intenzivní zážitek a navíc vám umožní spoutat partnera a získat nad ním vzrušující převahu a dominanci.

Od teď budou vaše erotické hrátky jiné, zábavné, báječné a naprosto nezapomenutelné. Jednou se můžete pomilovat něžně a využít Loverator jako erotický polštářek a vypodložení, které vás nasměruje k rozkoši za pár slastných momentů.

Další váš sex může být nejen pohodlný, ale také oživen o drsnější prvky. Domluvte se s partnerem a dovolte mu, ať má pro tento okamžik zcela a výhradně on, nadvládu nad tím, co s vámi za účelem dosažení orgasmu provede.

Láska, vztah i milování si zaslouží závan svěžího vzduchu v podobě netradičních novinek a zlepšovadel. Orgasmický polštář Loverator není jen další erotickou pomůckou. Je to spolehlivý společník pro váš milostný život, který dokáže ze standardní erotické polohy vykouzlit nečekané pocity.

Loverator ví: Po čem ženy touží - Pánové, inspirujte se a splňte své drahé to, co ji na očích vidíte

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*