Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra Žhavá inspirace na volný večer: Orální sex a sexuální poloha 69

Žhavá inspirace na volný večer: Orální sex a sexuální poloha 69

Je super, že máme v pondělí volno! Odstartujte týden nevšedním orálním sexem, uvelebte se na orgasmickou podložku Loverator
a vzájemně se jazykem drážděte až k samotnému orgasmu. Konečně budete mít pocit komfortu a pohodlí, protože vás již nebude nic tlačit a na jindy používaný polštář můžete jednoduše zapomenout.

Kamasútra pro dlouhé podzimní večery!

Tato sexuální poloha je oblíbená z mnoha důvodů. Dráždění pomocí rtů a jazyku aktivuje nervové zakončení, které je na pohlavních orgánech opravdu v pestrém zastoupením. Sajte, lízejte, šimrejte, bubnujte, prostě se pusťte do orálního představení se vším všudy.

Partnerčina lasturka či partnerův penis nejsou jediným cílem, na který byste se měli zaměřit. Rozmazlujte konečník, hráz nebo podbřišek a zaměňujte způsoby i principy dráždění za jiné, protějšek bude příjemně překvapen a jedna salva rozkoše za druhou vás nemine. Orgasmické srdíčko a ostatní orgasmické podložky Loverator vám předvedou slastné divy!

Něco pro náročné páry?

Toužíte po společném orgasmu? Zkuste se v této pozici přiblížit k tomuto zážitku, domluvte se na signálech, abyste věděli, v jakém rozpoložení se partner nachází a škádlete se tak dlouho, jak bude potřeba.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*