Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR valentýn Sv. Valentýn je tady: Orgasmické srdíčko, skvělý tip na dárky pro ženy

Sv. Valentýn je tady: Orgasmické srdíčko, skvělý tip na dárky pro ženy

Svátek všech zamilovaných tady bude coby dup. Nezapomeňte svoji drahou polovičku potěšit tím nejlepším možným způsobem, který existuje. Právě teď vám představíme ten nejlepší nápad na dárky pro ženy, který využijete při sexuálních hrátkách během celého roku.

Valentýn: Oslavte vaši lásku a darujte dárky pro ženy

Nebručte, že Valentýn je americký svátek, a vám prostě nevoní. Vaše přítelkyně bude nadšená, pokud jí podarujete něco tak speciálního, důmyslného a přece tolik láskyplného, tohle vše splňuje právě Loverator.

Dárky pro ženy darujte srdcem - Loverator.cz

Dárky pro ženy darujte srdcem - Loverator.cz

 

Orgasmické srdíčko iloveLOVE

Darujte srdce srdcem a jisto jistě nešlápnete vedle. Tato sametová orgasmická podložka báječně vypodloží zadeček vaší milé a postupně zužující místo nabádá k slastnému průniku. Pro Valentýn 2014 frčí dárky pro ženy, které utnou stereotyp a nechají váš vztah povýšit na vyšší level.

Objevuj sexuální nadšení i inspiraci : Academy of Erotica na vás čeká na Loverator.cz

Vypodložení pomocí obyčejného polštářku je již minulostí

Má vaše milenka, přítelkyně či manželka ráda, když si může vypodložit určité partie pro ještě silnější milostný zážitek? Dovolte jí luxus, dokonalý sklon a hebké pohlazení španělským sametem na její roztoužené tělo.

Uč se  a inspiruj se aneb Co vše přináší populární Academy of Erotica? Odpověď najdeš tady!

Valentýnská sleva, nyní za 1490 Kč na místo 2490 Kč.

Dárky pro ženy : Potěšte jí hebkým srdcem z lásky

Dárky pro ženy : Potěšte jí hebkým srdcem z lásky

Příště vás zahrneme další inspirací, a to na dárky pro muže a dárky pro ženy. Chystáme famózní valentýnský speciál, kde se dočtete, jak si užít  netradiční sexuální polohy a zda není Kamasútra klíšé.

Nejčastěji hledáte: Dárky pro Muže, Dárky pro Ženy, Kamasutra, Erotické povídky, Erotické pomůcky, Sexuální polohy, Viagra, Vibrátor

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*