Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Vášnivé rodeo a rozkoš u něj v kanclíku!

Vášnivé rodeo a rozkoš u něj v kanclíku!

Délka: 40 – 70 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž – workoholik

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: sex na pracovišti, rozkoš, euforický orgasmus, bod g, milování

Vyzkoušelo: 65 000 párů

Hodnocení odborníka: Máte pocit, že váš partner tráví více času v práci než s vámi doma? Překvapte ho v kanceláři a ukažte mu to nejvášnivější číslo plné lásky.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x kancelář

1x sexy nálada a chuť na sex i orgasmus

Jízda plná sexu na dva způsoby

Slíbil vám partner, že bude doma brzy a zase nedostál svému slibu? Zapomeňte na výčitky a raději svého milého navštivte v kanceláři, kde mu dělá společnost halda faktur. Věřte, že  bude příjemně překvapen.

Nakráčejte si to do jeho kanceláři s vřelým úsměvem na rtech a podívejte se na něj tím nejžádostivějším pohledem, který jen dovedete vykouzlit. Pohlaďte jej, věnujte mu smyslný polibek a aktivně si před ním klekněte. Odsuňte jej od pracovního stolu a natočte si jej přesně tak, jak budete potřebovat. Vyšlete jeho směrem pohled plný rozkoše a začněte ho krásně dráždit. Prvně přejíždějte přes napnutý poklopec rukou sem a tam. Hlaďte jej, právě tyto doteky ho  uklidní.

Orální sex: Hned

Pozorujete v jeho očích náznak chtíče? Pak pomalu rozepínejte zip u jeho kalhot a vytáhněte jeho chloubu ven, která se nemůže dočkat vaší péče. Jemně si s ním hrajte, škádlete jej a improvizujte, kde se dá. Měňte tempo, intenzitu a rychlost. Vyluzujte sladké steny a slastně mručte, právě to ho dostane!

Nechejte se unášet myšlenkou na orgasmus, usedněte si na stůl a rozevřete nohy. Dovolte mu, ať do vás vnikne a ukonejší svoji potřebu. Sex plný živočišnosti a dravosti vás jistě nemine.Erotickou polohu na pejska vylepšete tím, že se opřete ňadry o stůl a vyšpulíte zadeček. Prsty  masírujte poštěváček, ženský orgasmus jak klitoridální, tak vaginální je více než jasný.  Také bod g bude zpívat blahem.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*