Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Vibrátor a vibrující erotické pomůcky – Jak je využít na 100% v posteli?

Vibrátor a vibrující erotické pomůcky – Jak je využít na 100% v posteli?

Na trhu najdete opravdu nespočet vibrujících hraček, které vás mají nasměrovat k orgasmu. Pokud vám některé trůní na nočním stolku bez povšimnutí, zkuste je znovu zapojit do akce. Přinášíme vám báječné jarní zlepšováky pro bezkonkurenční zážitek, a to jak ve dvou nebo pouze za vaší asistence.

 

Vibrátor: Jak jej zapojit do milování s partnerem?

Téměř každý mužský si rád pohraje se svou ženu s vibrujícím pomocníkem, v žádném případě se nemusíte obávat, že vás odmítne nebo bude mít v hlavě hned několik argumentů, proč by váhal. Jedině snad, že by mu jeho silný chtíč napovídal úplně jiné praktiky, a tedy co nejrychlejší milostný průnik.

Loverator inspirace aneb jak partnerku a partnera  provokovat : Vsaďte na vibrátor


Erotické pomůcky a jejich účel pro silný zážitek: Rada pro něj

Přesuňte se do ložnice, pohodlně se uvelebte na posteli a požádejte milého, aby vibrátor vyjmul ze sametového obalu a zároveň udal do akce první stupeň příjemného vrnění. Začněte se líbat a nechejte ho, aby vám jím přejížděl po ciltlivých partiích na vašem těle. Vibrující dotek na šiji, jemné pohlazení přes vaši bradavku až po účelnou stimulaci ve vašem podbřišku. Taková předehra se vám zapíše do paměti a chuť na orgasmus bude mnohem silnější.  Doporučujeme: Sex si mnohem více užijete na erotické matraci od Loveratoru. Vaše tělo bude hýčkáno španělským sametem a vaše smysly bude jitřit váš partner a vibrátor.

Erotické pomůcky a jejich účel pro silný zážitek: Rada pro ni

Nyní přichází řada na prostřídání, váš partner si lehne na postel, báječný pocit luxusu vykouzlíte díky erotickým pomůckám od Loveratoru. Ty jsou uzpůsobeny a vyvinuty tak, aby sex byl mnohem intenzivnější.

Kombinujte vibrátor spolu s polibky a hrajte si s jeho bradavkami, které jsou stejně citlivé, jako ty naše. Některé ženy na tento fakt zapomínají a ochuzují  tak partnera o silnou vlnu vášně a erotična. Vibrace přesuňte opět k podbřišku a k  místům ve slabinách, tady ale s vibrátorem zacházejte citlivě , zapojte i jazyk. Kam všude by měl vibrátor zabloudit? Citlivé podkolenní jamky, varlaty a anální hráz . Můžete si jej přiložit ke tvářím, když budete přítele orálně uspokojovat.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*