Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Netradiční sexy hry pro sex doma

Netradiční sexy hry pro sex doma

Délka každé hry : cca 10 – 15 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: orgasmus, erotické hry, bod g, ženský orgasmus, milování, sex doma, vibrátor

Vyzkoušelo: 85 000 spokojených párů

Hodnocení odborníka: Nemusíte si kupovat stále nové a nové erotické pomůcky, stačí zapojit fantazii a zamilovat si sex se vším všudy. My jsme to udělali za vás a nyní přinášíme báječné sexy alternativy, jež vám přihrají orgasmus a netradičný erotický zážitek.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x Loverator Academy Blog s tipy na erotickou zábavu

Lascivní hrátky : Orgasmus k vám dokluše

Zavažte partnerovi zraky a připravte si chutné laskominy jako je čokoláda, ovoce nebo například kostka ledu. Dejte partnerovi do úst zralou jahodu namočenou v čokoládě, která v něm zažne chuť na sex. Je to právě čokoláda spolu s jahodou, která se považuje za silný elixír vášně. Dělejte si s partnerem cokoli, chlaďte jej kostkou ledu nebo jazykem brouzdejte po těle bez toho, abyste jej předem upozornila. Bude napjatý a váš hbitý jazyk bude očekávat všude.

Sexy flaška aneb milostná předehra a rozkoš nevídaných rozměrů

Zahrajte si flašku trochu jinak . Dávejte si úkoly s erotickým poselstvím, jež vás účinně nažhaví. Jednou vám bude sát ušní lalůček, podruhé to bude masáž chodidel nebo si zahrajete hru na sebe uspokojování bez vzájemné asistence. Ten kdo to poruší, prohraje a vítěz si tentokrát diktuje erotické polohy. Zkuste se zadívat do kámasútry a vyberte si nějakou zbrusu nevyzkoušenou.

Erotický testík ve dvou

Pokládejte si vzájemně otázky a své odpovědi si zapisujte zvlášť na papírek. Pak si je vyhodnoťte! Shodné odpovědi přetavte do reality a střihněte si pestrobarevné milování přesně podle pořadí na papírku.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*