Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR antistress LOVERATOR kamasútra LOVERATOR tantra Maximální rozkoš, aneb orgasmus 12x jinak

Maximální rozkoš, aneb orgasmus 12x jinak

Máme pro Vás tip na 12  druhů orgasmu. Chcete je zažít úplně všechny?

Co je to vlastně orgamus? Jak se dělí a projevuje? Pro ty z Vás co by snad neznali odpověď na tyto otázky zde máme několik lehce odborných definicí a tipů.

Orgasmus, neboli vyvrcholení, je výsledkem sexuálního cyklu, který se vyznačuje intenzivní fyzickou rozkoší kontrolovanou nervovým systémem. Při mužském orgasmu pak často dochází k výronu semene, tzv. ejakulaci, ale není to podmínkou. Člověk vnímá orgasmus jako určitý pocit euforie. Orgasmy se většinou rozdělují podle místa, kde jich bylo dosaženo, a podle pocitů.

 

1. Kosmický orgasmus s vibrátorem Loverator loveME

Tak tento orgasmus si každá žena musí zažít! Tělo se u něj doslova tetelí blahem. K jeho dosažení je nutné vlastnit speciální silikonové vibrátory na prsty Loverator loveME. Při dráždění nejcitlivějším míst ženského těla na sebe výsledek nenechá dlouho čekat. Doporučujeme.

 

2. Anální orgasmus

Předpoklady k tomu jej dosáhnout máme od přírody všichni – tedy jak ženy tak muži, ne každému se to však podaří. Ale i samotný fakt, že se jedná o něco více nemravného, může být vzrušující. Mužským bodem G je prostata, jejíž masáží muže pěkně potrápíte a bude Vám určitě velmi vděčný. U žen doporučujeme stimulaci klitorisu i análního otvoru zárověn.

 

3. Sladký orgasmus

Že láska prochází žaludkem je známá věc. Ale co sladkosti a orgasmus? A co teprve, když má žena ráda čokoládu? Vědecky potvrzeným faktem je, že milovnice čokolády prožívají sexuální vzrušení mnohem intenzivněji. Čokoláda je totiž velmi silné afrodiziakum. A pánové pozor! Není vyloučeno, že to funguje i u mužů.

 

4. Klitoridální orgasmus

Klitoridální orgasmus je nejčastější formou orgasmu u žen. Ty jej dosahují drážděním poštěváčku, většinou bez užití penetrace, ale i v kombinaci s ní. Klitoris je nejcitlivější místo vně ženských genitálií. Ženy si jej často stimulují samy a to buďto za použití svých prstů nebo různých erotických pomůcek, kterých je nyní na trhu bezpočet. Vůbec nejúčinnějším stimulantem ženského klitorisu je speciální silikonový vibrátor na prst Loverator loveME.

 

5. Vaginální orgasmus

Pojetí vaginálního orgasmu jako odděleného celku popsal jako první známý psychoanalytik Sigmund Freud. Na toto téma se vedou i nadále nekonečné výzkumy. Jistá je jedna věc, jedná se o nejzdravější formu ženského orgasmu. Některé ženy jej nedosáhnout nikdy, jiné jej dosahují poměrně často a to i opakovaně, nebo dokonce zároveň s orgasmem klitoridálním. Tento typ ženského orgasmu souvisí s drážděním vnitřní stěny pochvy a tzv. Bodu G. Většinou jej dosahují ženy v období své největší sexuální vyzrálosti a to mezi 31. – 45. rokem života.

 

6. Prodloužený orgasmus

Je intenzivnější než klasický orgasmus. Vyznačuje se zejména délkou trvání a to řádově v minutách až hodinách. Prodloužený orgasmus zahrnuje celou řadu aktivních pocitů a kontrakcí po celém těle, které postupně dovádějí k maximální rozkoši. U žen se jedná o dlouhý a velmi intenzivní vaginální orgasmus, kterého dosahují správnýmn řízením tempa při milování – žena těsně před vyvrcholením sníží tempo a zatlačí na penis, který tak pevněji stiskne. Přináší tak velmi příjemné pocity i partnerovi.

 

7. Orgasmus prsou

Tohoto orgasmu dosahují ženy správnou stimulací prsních bradavek. Jen nepatrné procento z nich jej ale dokáže dosáhnout pouhým laskáním prsou při milostné předehře. Během dráždění ženských bradavek se do těla uvolňuje oxytocin, tedy hormon způsobující právě vzrušení vedoucí až k možnému vyvrcholení. Stimulace prsních bradavek se doporučuje ženám v období mimo menstruační cyklus, kdy nejsou prsa nateklá a velmi citlivá.

 

8. Mokrý orgasmus (squirt)

O ženské ejakulaci (squirtu) se zmiňuje i Kámasútra a dokonce již 300 let před naším letopočtem ji popsal sám Aristoteles. Nejedná se tedy o žádný výmysl moderní  doby. Jde o výstřik čiré tekutiny z horní části vagíny. K mokrému orgasmu dochází při extrémně silném vzrušení. Nejčastěji se dá žena přivést k tomuto orgasmu intenzivní stimulací tzv. „ženské prostaty“ – Bodu G. Většina žen, které mokrého orgasmu dosahují, jej popisuje jako maximální možný prožitek, doprovázený křečemi v celém těle i částečným úpadkem do mdlob.

 

9. Několikanásobný orgasmus

Vyvrcholení je při sexu asi to nej. A co teprve, když je opakované. Vícečetný orgasmus se však netýká jen žen, jak se mnoho z nás může mylně domnívat. U mužů se jedná o několik po sobě jdoucích orgasmů bez ejakulace, prožitých během jednoho sexuálního aktu. A jak dosahují mnohonásobného orgasmu ženy? U žen se tohoto orgasmu nejčastěji dosahuje správným a udržovaným drážděním Bodu G. Ale způsobů je samozřejmě více. Žen, které tohoto orgasmu opravdu dosahují, je však jen malé procento… a těm co se to opravdu daří, lze jen závidět.

 

10. Tantrický orgasmus

O tom, co je to tantrická masáž již víceméně asi slyšel každý z nás. Připomeňme si tedy jen její základní principy. Základem tantry je starodávná východní filozofie, která spočívá v předávání energie, sexuality a vzrušení z maséra či masérky na masírovaného. Cílem tantry je dokonalé fyzické i psychické uvolnění a pocítění energie v celém těle. Oproti klasické masáži se liší hlavně tím, že se při ní stimulují i nejintimnější místa těla masírovaného. I proto tedy končí, ve většině případech, vyvrcholením – tantrickým orgasmem. Tantrická masáž se stává čím dál tím více populární u mužů, žen i párů. Orgasmus dosažený při tantrické masáži se popisuje jako fenomální prožitek, který se nedá dosáhnout klasickým milováním. Doporučujeme ergonomickou tantrickou masáž.

 

11. Speciální ženský orgasmus s Loveratorem

Erotické pomůcky zaznamely v poslední době velký boom. Vždyť bořit mýty sexuálního stereotypu je přáním snad každého z nás, hlavně když je s poslední době tak težké udržet si kvalitního partnera. Snad žádná erotická pomůcka nezaznamenala celosvětově v poslední době tak rychlý vzestup jako speciální polohovací polštáře Loverator, pro lepší prožitky při milování. Loverator dokonale napomáha polohování při milostných hrátkách. Žena se tak cítí uvolněně a dokáže se mnohem lépe soustředit na sexuální zážitek vedoucí k dokonalému orgasmu. Toho je dosaženo i díky přesnému zásunu mužského penisu, který ve správné poloze dráždí ta správná místa uvnitř ženské vagíny. Tyto revoluční podložky pro milování je možno zakoupit na internetové adrese sexhopu výrobce www.loverator.cz, kde je možné se dozvědět i další informace a nechat se inspirovat správnými polohami při milování. Doporučujeme.

 

12. Orgasmus alá 50 odstínů Šedi

Knižní bestseller Fifty shades of Grey neboli Padesát odstínů šedi vzbudil celosvětově velký rozruch na poli erotických románů. Kdo knihu přečetl je více v obraze. V každém případě orgasmus zažitý na základě dominantních hrátek ve vztahu dominant – submisiv je velmi zajímavý a mnozí si jej jistě rádi užijí. Krátký návod na tento typ orgasmu a doporučené pomůcky naleznete také ZDE.

 

… A pár slov závěrem… Po orgasmu doporučujeme pořádný odpočinek :-)

Žádné komentáře

Napsat komentář


*