Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR No.1 Sex a vztahy Zkušenosti uživatelů Jak správně docílit stimulace bodu G: Odhalená tajemství z praxe

Jak správně docílit stimulace bodu G: Odhalená tajemství z praxe

G-bod je tajemstvím každé ženy a úkolem správného sexuálního partnera je najít ho, správně stimulovat a dokázat svou partnerku uspokojit.

Největším problém současných mužů je, že netuší, co je to G-bod a kde jej najít. Spousta z nich si myslí, že G-bodem je myšlen klitoris případně nějaká jiná erotogenní oblast na těle partnerky. Naneštěstí spousta žen má taky tento názor, ale proč? Důvod je prostý. Většina žen se své sexuality bojí, případně se za ni stydí, a proto neprobádají své tělo dostatečně důkladně, což v konečném důsledku znamená, že ani ony samy neví, kde mají svůj bod G. Svého partnera, tudíž nedokážou nasměrovat na ono místečko a raději svůj orgasmus předstírají.

 

Kde tedy je onen bod rozkoše? Většina žen i odborníků se shoduje v názoru, že se nachází na přední straně pochvy, zhruba v první třetině. Jedná se o houbovitý výběžek, který po správné stimulaci vyvolá v ženském těle orgasmus.

Správná stimulace znamená pro každou ženu něco jiného, byť má ženské tělo prioritně stejné vzezření, je každé jiné. Proto je pro dosažení orgasmu velice důležité své tělo dokonale znát. Ideálním řešením je navštívit nějaký sexshop a zakoupit si vibrátor, který ženám umožní prozkoumat své tělo a zjistit, co je neomylně přivede až k orgasmu. Tento pomocník ženám nejen pomůže najít jejich G bod, ale také jej následně můžou využít při sexuálních hrátkách, a oživit tak svůj milostný život.

 

Stejně jako dráždění klitorisu je i stimulace G-bodu závislá na mnoha faktorech. Pokud je žena velmi unavená, nepovede se většinou partnerovi dovést ji až k orgasmu. Stejná situace nastává, požila-li větší množství alkoholu či je-li ve stresu. Pokud je však žena uvolněná a dobře naladěná, nebrání partnerovi absolutně nic v tom, aby ji dovedl až k vyvrcholení. Velmi důležité je měnit intenzitu dráždění. Nadměrná intenzita při stimulaci může vést až k bolesti, proto je na místě dbát na chvíle něhy a směšovat je s momenty prudké vášně. Nejlepším řešením je kombinovat práci rukou, úst a všelijakých erotických pomůcek. Pro lepší dostupnost můžete využít dnes velmi moderní orgasmické podložky.

Mnoho žen se brání análnímu styku, přestože po něm jejich partner touží. Není jednoduché se této praktice podvolit, jelikož se jedná o opravdovou intimnost, ale pokud svému partnerovi věříte, zkuste to! Nejedna žena zjistila, že jí je anální styk nejen příjemný, ale navíc díky němu objevila právě G-bod. Vzhledem k pozici partnerů při análním styku je totiž mnohem snadnější pro partnera dráždit svými přírazy partnerčin G-bod a přivést jí tak k explozi rozkoše.

Nebraňte se slasti, vychutnejte si ji!

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*