Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Kancelářský orgasmus s podložkou feelLOVE

Kancelářský orgasmus s podložkou feelLOVE

Délka: 10-15 minut

Ideální kombinace aktérů: šéf a asistentka

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex v práci, erotické hry, erotické pomůcky, orgasmické podložky, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, milenecké vztahy

Vyzkoušelo: 1 357 milenců

Hodnocení odborníka: Příjemná adrenalinová rychlovka, pokud na to máte nervy a autoritu.

Ingredience:

1x podložka LOVERATOR feelLOVE

1x muž šéf

1x žena asistentka

1x prázdná kancelář

1x pracovní stůl

Doporučený postup:

Zapomeňte na sex doma, vyražte do pracovního procesu a počkejte, až všichni vypadnou z kanceláře na oběd. Nějakou záminku, proč dnes nemůžete s ostatními na oběd, si pan vedoucí vždycky vymyslí. Ujistěte se, že kancelář i chodba jsou opravdu prázdné. Přistižení během erotických her je nežádoucí!

Vlítněte na to, na rozkoš máte tak 10 až15 minut, než se první pracovní nadšenci vrátí z gurmánských orgií. Šmahem ukliďte nepotřebné dokumenty a ostré předměty ze stolu, ze sedátka židle sundejte pohodlný orgasmický polštář v podobě Loveratoru feelLOVE a pohodlně se v něm usaďte na okraji stolku. Žádné velké svlékání není zapotřebí, jde vám přece jen o milování a to, jak si co nejrychleji a divoce užít orgasmus. Rozepněte partnerce pár knoflíčků na blůzce a pomačkejte kozičky pod záminkou masáže, vyhrňte sukni a odhrňte kalhotky. Není čas na vymýšlení složité sexuální polohy. Přistupte ke stolu, rozepněte kalhoty, vaše chlouba je zajisté v pozoru připravena k zásunu. Asistentka je na podložce v ideální poloze s předsunutou pánví a těší se na orgasmus. Nejprve zkontrolujte vlhkost prostředí, bezpečnostní ochranné pomůcky a šup s ním na dráždění bodu G. Pokud jste dodrželi náš postup, do deseti minut musí být hotovo. Ještě pár minut na úklid pomůcek, osobní hygienu a honem zpět do práce. S prázdným žaludkem, ale nezapomenutelným zážitkem.

TIP sexuálního guru:

Takový pracovní orgasmus na stole je nejlepším zpestřením pro všechny, kteří k životu potřebují určitou dávku adrenalinu. Kromě hlavní ingredience v podobě orgasmické podložky můžete jako bonus přidat vibrátor. Pokud se bojíte, nebo jste věrní až za hrob, tento recept nezkoušejte.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*