Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra Sex a vztahy Lechtivé informace ze světa milování: Co bystě měli znát o sexu

Lechtivé informace ze světa milování: Co bystě měli znát o sexu

Sex patří mezi ty nejožehavější témata ze všech, právě stydlivost vám může stát v cestě, abyste se na ně informovali. My jsme to udělali za vás,  nyní přinášíme odpovědi na věčné otazníky.  ZN: Je možné, že se při čtení budete červenat!

Cítím vzrušení, ale vlhkost se nedostavila

Za tímto problémem stojí  užívaní léčiv či disharmonie hormonu estrogenu, který vašemu tělu schází. Najdou se také ty ženy, jež jízdu na sucho mají jednoduše geneticky předpovězenou.  Loverator radí: Mějte vždy po ruce lubrikační gel, a to nejlépe na vodní bázi. Neporušuje celistvost kondomu a lze ji kombinovat také s vibrátorem. Neohrozí  ani  další erotické pomůcky.

Může nevelký klitoris symbolizovat neuspokojení, což vysvětluje to, že orgasmus zkrátka nedorazí?

Velikost poštěváčku nemá vliv na schopnost prožít orgasmus. Je to na vás a na partnerovi, abyste pochopili, co vám přinese finální uspokojení. Pohrávejte si, hledejte a vězte, že orgasmus a rozkoš budou brzy s vámi.

Co je pravdy na tom, že muži prožívají orgasmus bez výstřiku?

V mnoha případech se jedná o vedlejší efekt dlouhodobého užívaní léků. Výjimečné je tzv. obrácené vystříknutí, kdy ejakulát  nevystřelí ven močovou trubicí, ale vrátí se do močového měchýře.

Jak začít s análním sexem, když jsme naprostí začátečníci?

Nejprve si o této praktice promluvte a po té  si nezapomeňte pořídit  lubrikant. Stanovte si také společný signál, který bude váš protějšek respektovat. Začněte se zasunutím jednotlivých prstů a postupně přidávejte na jejich počtu. Prozkoumejte také sexshopy, kde naleznete spoustu vymožeností.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*