Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Orgasmický polštář jako oplodňovací pomocník

Orgasmický polštář jako oplodňovací pomocník

Délka: 30-60 min.

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické pomůcky, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, erotické polohy, orgasmické podložky, orgasmické polštáře

Vyzkoušelo: 346 párů toužících po miminku

Hodnocení odborníka: Psychické bloky jsou nejčastější překážkou při plánovaném početí. Sex za pomoci orgasmického polštáře od Loveratoru odpoutá vaši mysl a posune vás za hranice vzrušujícího orgasmu.

Ingredience:

1x Orgasmický polštář Loverator flatironLOVE

1x muž

1x žena

Doporučený postup:

Pokoušíte se otěhotnět, při sexu nemyslíte na nic jiného, než že tentokrát to už určitě vyjde a nejrychlejší spermie se uhnízdí ve vašem vajíčku. Zkuste vypnout mozek a soustřeďte se jen na své tělo a rozkoš z blížícího se orgasmu.
Připravte partnerovi báječnou večeři, odreagujte se při společné romantické koupeli a proveďte příjemnou uvolňující masáž. V žádném případě dnes nezmiňujte slova jako ovulace, menstruace, miminko a všechna další, která by vám připomněla akt oplození.

Odlákejte ho do ložnice, začněte ho hladit, zahrnovat lichotkami a chválou, něžně a zároveň smyslně ho líbejte na ústa a krk, sajte jeho ušní lalůčky, postupujte pomalu dolů, jemně kousejte bradavky a pokračujte k pupíku, podbřišku a do třísel. Prozatím se vyhněte oblasti vztyčené chlouby, jeho rozkoš a vzrušení bude stoupat, prudká vášeň se rozlije do celého těla. Drážděte kůži na vnitřní straně stehen a zadečku.

Podložte svoji pánev, k tomu poslouží orgasmický polštář od Loveratoru v podobě orgasmického klínu, nohy roztáhněte a vystavte na obdiv svoji krásnou hladkou jeskyňku, nyní jste dostatečně připravena k hlubokému zásunu a oplodňovacímu výstřiku. Poloha, ve které se nacházíte, díky dokonale tvarované podložce umožní hluboké přirážení a dráždění bodu G a tím zaplaví vaši mysl vlnou vzrušení a slastných pocitů. Nechte partnera dojít divokého orgasmu a vyčkejte, až vystříká vaši malou kámošku do poslední kapičky. Zvedněte nohy do výšky a setrvejte v této poloze ještě alespoň 15 minut, aby sperma nevytékalo ven.

TIP sexuálního guru:

S erotickou podložkou flatironLOVE je prožitek z milování mnohem intenzivnější, navíc poslouží jako běžný polštář v domácnosti.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*