Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle Sex a vztahy Přísně tajné, čtenářka se svěřila Loveratorovi: Měla jsem sex s tchánem

Přísně tajné, čtenářka se svěřila Loveratorovi: Měla jsem sex s tchánem


Říkáte si, že byste tohle udělat nemohla? Já jsem si říkala to stejné, ale pravý opak se stal realitou. Vyspala jsem se s otcem mého manžela a musím přiznat, že lepší sex jsem nezažila. Zralý mužský, roky zkušeností a především znalost žen. Nahlédněme pod pokličku ožehavého tajemství, které Andrea spolu s Rudolfem přísně střeží před rodinou a svými partnery.

Jak to všechno začalo?

Martina jsem poznala před několika lety a musím říct, že jsem do něj do dnes zamilovaná.  Máme spolu krásný vztah, dvě děti a postavili jsme si nový rodinný domek s velkou zahradou. Skvěle si rozumíme, ale v sexu dávám přednost jeho otci. Martin je báječný manžel a tatínek od dvou malých dcer, ale jako milenec neobstál. V sexu má rád standardní prvky, žádné erotické pomůcky ani jiné erotické polohy než jedině známý misionář.

Orgasmus miluji a co vy?

Prostě jsem se začala nudit, jeho otec je temperamentní, inteligentní a velmi kreativní.  V posteli rád překvapuje, jednou se milujeme v koupelně, podruhé v ložnice nebo si zajedeme do oblíbeného penzionu za Prahu. Oba dva jsme vášniví houbaři, takže sex v lese není žádným problémem.

Byla jsem podrážděná kvůli neuspokojení a on to odhalil

Jednou přišel k nám na návštěvu, byla jsem celá nesvá, neklidná a nervózní. On byl zřejmě neklidný kvůli stejné příčině a beze slov si mě položil na ovčí houni a před krbem jsme se milovali. Byla to rychlovka jak se patří, měnil erotické polohy jedna báseň a orgasmus se přiřítil téměř nečekaně. Jindy jsem měla problém dosáhnout orgasmu, musela jsem se hodně snažit a tu a tam jsem před Martinem přicházející rozkoš pouze hrála.

Sex a orgasmus - super dvojka!

Pronikl do mě zezadu, držel mě za vlasy a přirážel jako smyslů zbavený. Nepravidelně jsem zatínala vaginální svalstvo a brzy jsem ucítila horkou spršku na zadku a zádech.  Po té jsme si slíbili, že na to musíme zapomenout, ale bohužel to zůstalo jenom u slov. Za pár dní jsem si to slíbili znovu, opět marně.

Překvapení, erotické pomůcky a jasný orgasmus

Rudolf si lebedí v inovativních novinkách stejně tak jako já. Beze studu si spolu povídáme o chlípných představách a plánujeme samé nevšední praktiky.

Chci sex - ZN: Hned!

Rád škádlí mou lasturku vibrátorem a i tantra nás oba dostala. Ptáte se, proč jsem se svěřila právě Loveratorovi? Protože na narozeniny jsem od tchána dostala nejen kytici růží a oblíbené šperky Swarovski, ale také orgasmickou podložku. Nikdy bych nevěřila, že takový heboučký polštářek umí takové velkolepé zázraky.

Zatím nemám chuť tento ryze erotický vztah ukončit, protože jsem konečná šťastná ve všech směrech.

 

 


Žádné komentáře

Napsat komentář


*