Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Sexuální polohy a rychlý orgasmus na záchodě

Sexuální polohy a rychlý orgasmus na záchodě

Délka: 10-15 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex v práci, erotické hry, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, milenecké vztahy

Vyzkoušelo: 1 876 párů

Hodnocení odborníka: Příjemná adrenalinová rychlovka, pokud vás přepadne chuť na sex a v blízkosti jsou toalety.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x toaleta

Doporučený postup:

Máte rádi bezprostřední milování kdykoliv a kdekoliv, zapomeňte tedy na sex doma a užijte si vzrušující sexuální polohy třeba na toaletě.

Je tu jaro, sexuální pudy jsou intenzivnější, myšlenky na žhavý sex a neukojitelnou rozkoš nemůžete dostat z hlavy ani v práci, ve škole, na návštěvě či v restauraci? Když to na vás jde a máte po ruce partnera, odskočte si spolu na WC. Nějaké záchodky máte téměř vždy po ruce. Taková žhavá rozkoš na onom místě může být nejen adrenalinový zážitek, ale hlavně také příjemné zpestření dlouhého dne.

Popadněte svůj protějšek a zatáhněte ho na záchod. Žhavě ho líbejte a masírujte zadeček, drážděte jeho penis přes kalhoty, jakmile ucítíte, že je vzrušený, rozepněte poklopec a vytáhněte jeho chloubu na světlo. Přísně ho usaďte na zavřený záchod, poklekněte a začněte mu ho kouřit. Pak si sama stáhněte kalhoty a nasedněte na jeho vztyčený kolík, využijte sexuální polohy „na koníčka“ a trochu si zahopsejte, až se dostaví mokrý orgasmus. Na nic nečekejte, proveďte potřebnou hygienu a šup zpět na pracoviště, do společnosti přátel, nebo tam, kde jste to před chvilkou nadržení opustili.

TIP sexuálního guru:

Pokud máte čas a nebojíte se přistižení, vyměňte se, žena se posadí na záchodovou mísu, roztáhne nohy, partnerovi se tak naskytne hluboký pohled do vašich útrob. Z kabelky vytáhněte kapesní vibrátor a trochu podrážděte také bod G.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*