Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Zažijte explozivní orgasmus v celé své kráse

Zažijte explozivní orgasmus v celé své kráse

Délka: 35 – 50 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: vibrátor, erotické pomůcky, erotické hry, milování, orgasmus, ženský orgasmus

Vyzkoušelo párů: 2200 roztoužených párů, které si přáli ozvláštnit sex doma

Hodnocení odborníka: Orgasmus pro nás není žádnou neznámou, ale jeho explozivní přívlastek nezažila velká většina z nás. Pokud nepozvete do ložnice erotické hry, vibrátor nebo nikdy nenavštívíte sexshop Praha nemůžete svoji rozkoš rozvíjet dále! Ti z vás, kteří postrádají fantazii se mohou inspirovat. Nejen ženský orgasmus je samozřejmostí! Dnes si to rozdejte při úklidu. Vaše milování nabude zcela jiných rozměrů.

Ingredience:

1 x nestydatá žena a lehce chlípný muž

1x prachovka

1x automatická pračka nebo sušička

1x pro hravé z vás jakékoli erotické pomůcky nebo vibrátor LoveMe od Loveratoru

1x mini sukně

Pustila jste se do úklidu a náhle pociťujete vibrující pocity ve vaší škebličce? Bingo, právě teď je ten nejlepší čas na pořádnou dávku škádlení. Erotická hra může začít a orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat. Odskočte si vedle do místnosti a sundejte si kalhotky a mějte na sobě dráždivě kraťunkou minisukni, která když se ohnete bude odhalovat vše podstatné. Rozpusťte s vlasy a vydejte se k partnerovi, který se ještě nic netušíc rozvaluje na gauči a sledujete fotbalový zápas. Začněte utírat prach před televizorem a přitom se lehce předkloňte. Také si rozepněte topík a uvolněte si kozičky z podprsenky a nastavte je tak, aby váš milenec měl pocit, že každou chvíli vypadnou do jeho dlaně. Smyslně se vlňte v bocích a pokračujte v úklidu až směrem k němu. Pusťte se do leštění konferenčního stolku a vpíjejte se mu do očí. Brzy to nevydrží a začne vám dráždit bradavky. Přistupte k němu blíž a předkloňte se v bocích, těšně před jeho obličejem. Nebude váhat ani vteřiny a začne se vám prodírat pod sukni. Divoce se zmocní vaší zvlhlé dírky a jazykem si bude prodírat cestu dál. Prsty vklouznu dovnitř a bod g zažije nepoznané. Zlehka přirážejte a laskejte si poštěváček.

Dnes zapomeňte na milování v posteli a vsaďte na automatickou pračku, která právě ždímá a nechejte se na ni partnerem vysadit. Lehněte si, široce roztáhněte nožky a čekejte na zběsilý průnik. Pokud se chcete ještě chvíli dráždit zapojte do erotické hry právě vibrátor LoveMe a hrajte si jak dlouho jen budete chtít. Nemusí se nutně jednat o vibrátor, pohrajte si s fantazií a zvolte jakékoli erotické pomůcky. Volba je na vás. Chcete-li počkat na proces ždímání, uvelebte se na pračku a nechejte se rozmazlovat dotyky. Právě masáž dostatečně zkrátí dlouhou chvíli než přijdou na řadu vibrace a orgasmus. Až rozpoznáte, že partnerem cuká silný orgasmus, sešupněte z pračky a nechejte si smetanovou spršku stříknout na obličej. Věřte, že se na vás nebude moci vynadívat. Opravdu nikdy na takové vyvrcholení nezapomene, tento prožitek se stanou vzpomínkou na divoké milování a ten nejsilnější orgasmus protkaný chtíčem a rozkoší.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*