Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Orgasmus je nejlepší lék na neduhy a bolesti

Orgasmus je nejlepší lék na neduhy a bolesti

Délka: 30-45 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické povídky, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy, orální sex

Vyzkoušelo: 54.831 párů

Hodnocení odborníka: Milování a sexuální aktivita mohou být nejen příjemnou, ale také užitečnou aktivitou. Průzkumy totiž potvrzují, že sex léčí bolest, posiluje imunitu, zbavuje stresu, a dokonce díky němu prý vyzrajete i na ucpaný nos.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x nepředstíraný orgasmus

1x orgasmický polštář od Loveratoru Airlove

Doporučený postup:

Bolí vaší ženu často hlava a odmítá sex? Zapomeňte na výmluvy, tím pravým lékem na její bolest a na řadu dalších potíží totiž může být právě vášnivé milování. Dokonce posiluje imunitu, anebo zbavuje stresu. O tom ji musíte přesvědčit, dopomůže vám k tomu úžasná orgasmická podložka od Loveratoru AirLove. Díky této podložce prožijete i „obyčejné“ polohy tak, jak jste o tom doposud neměli ani tušení. Podložku vložte pod pánev partnerky a klasická poloha Misionáře, tak dostane nový úžasný rozměr. Sex doma vás začne bavit a bolest hlavy partnerka bude předstírat, jako záminku k divokému milování. Je vědecky podloženo, že pokud prožijete nefalšovaný orgasmus, uvolní se do těla hormon oxytocin. A právě ten způsobí, že se zvýší práh bolesti a ucítíte ji mnohem méně. Dále také sex působí blahodárně na deprese a stres, milujte se večer před náročným dnem a uvidíte, že vše zvládnete na jedničku. Ještě jedna dobrá zpráva pro alergiky, máte často rýmu a ucpaný nos, nejlepší lék je opět sex. Sexujte každý dne a je po alergii, vědci totiž tvrdí, že pohlavní orgány jsou ovládány nervovými drahami, které vedou do sliznice v nose. Aby proces léčby fungoval, jak má, je třeba prožít orgasmus, který vysílá ty správné impulzy do nervových zakončení. Vyzkoušejte a uvidíte, jestli se zlepší nejen vaše zdraví a nálada, ale taky vás sex začne konečně pořádně bavit.

TIP sexuálního guru:

Pokud je vaše partnerka věčná dietářka a stále se pokouší zhubnout, přesvědčte ji také, že při milování spálí velké množství kalorií a čím víc bude aktivní, tím víc kila půjdou dolů.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*