Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR redakce ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Májová soutěž s Loveratorem: Vítězný příběh

Májová soutěž s Loveratorem: Vítězný příběh

 

Prvomájová soutěž má svého vítěze a orgasmické srdíčko iloveLove zpestří lechtivé chvíle dalším z vás. Přinášíme vám vítězný příběh, sledujte nás a neváhejte se zapojit do různorodých akcí!

Přečtěte si sexy příběh naší čtenářky!

S partnerem  v sexu  rádi experimentujeme, hledáme a především zkoušíme stále nové věci a také nevšední místa pro milostné zpestření. Před rokem jsme podnikli výlet do relaxačního centra. Den byl jako stvořený pro odpočinek a příjemné zážitky, které na sebe  nenechaly dlouho čekat.

Slunce svítilo a my jsme se opalovali, užívali si vodních atrakcí a bylo to super. Relaxovali jsem ve vířivce a partner dostal chuť na sex a nápad na rychlovku ve vířivce byl na světě. Na nic jsme nečekali a ihned jsme se chopili iniciativy. Razili jsme si cestu k orgasmu a co se nestalo, malá holčička narušila naše „soukromí“ a o mne se pokoušely mdloby. Přestali jsme se rytmicky pohybovat a dusili jsme se smíchy, zvídavá princezna nás opustila a my jsme konečně mohli dokončit to, co jsme před chvíli začali. Na tento zážitek jen tak s partnerem nezapomeneme !

Autorka příběhu: Lenka, Olomouc

Tip Loveratora: Užívejte si milování a nezapomínejte na tolik potřebné zpestření, protože stereotyp ničí chuť nejen chuť na rozkoš, ale také zneškodňuje báječný orgasmus.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*