Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Tantrické masáže jako dokonalá předehra před milováním

Tantrické masáže jako dokonalá předehra před milováním

Délka: 60 minut

Ideální kombinace aktérů: partner a partnerka

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: tantra, tantrické masáže, erotické hry, erotické povídky, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy,

Vyzkoušelo: 5.321 osob

Hodnocení odborníka: Udělejte své partnerce erotickou masáž tantra. Uvolníte tím stres, únavu a její mysl zaplaví dobrá nálada, vzrušení a touha po krásném milování.

Ingredience:

1x orgasmické srdíčko i loveLove od Loveratoru

1x muž

1x žena

1x peříčko (nejlépe paví)

1x ručník, kožešina, hedvábí

Doporučený postup:

Připravte partnerce, příjemnou atmosféru, zapalte vonné svíčky, pustě uklidňující hudbu a dopřejte si oba hlubokou rozkoš bez toho, aby, jste se hnali za dosažením vrcholného orgasmu. Tantra je o zvýšení hladiny sexuální energie. Energie při masáži stoupá a klesá ve vlnách a dovoluje objevit pocity, o kterých jste dosud neměli tušení. Pošlete partnerku do sprchy a mezi tím připravte masírovací centrum. Na zem rozprostřete deku, či nějakou podložku, položte na ni pohodlný polštářek od loveratoru ve tvaru srdce, kterým se bude partnerka podkládat a cítit se příjemně. Žena nahá se položí na záda, vy se také vysvlékněte, pro dokonale splynutí vašich těl je zapotřebí, aby vám nepřekáželo žádné oblečení. Nyní můžete přistoupit k masáži. Nejprve můžete kůži vaší milované prokrvit, tak že ji budete po těle přejíždět zahřátými jemnými ručníky. Jemně lechtejte každičký záhyb velkým peříčkem. Při tantře se využívá hlazení různými předměty, které jsou heboučké a příjemné, použít můžete také kožešinu, hedvábí apod.… Poté naneste masážní olej a jemně masírujte každičký kousek těla. Zvýšenou pozornost věnujte erotogenním zónám. Správná tantra musí trvat hodně dlouho, proto postupujte velmi pomalu. Masér by se měl dostat do meditačního stavu, to znamená, že vypnete mozek, zapomenete na každodenní starosti a pokusíte se o navázání splynutí se svojí partnerkou. Hlaďte její roztouženou mušličku a laskejte bradavky, nechte jí orgasmus proudit celým tělem. Při takové tantrické masáži je možné, že zažije hned několik slastných vyvrcholení za sebou. Po takové příjemné a vzrušující předehře vás nemine vášnivé milování.

TIP sexuálního guru:

Nenechte si ujít tuto vzrušující a harmonickou masáž a poproste partnerku, ať vás také pošle za hranici rozkoše a krásných prožitků.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*