Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home Sex a vztahy Horký tip na dárky pro muže: Nadělte mu orgasmus!

Horký tip na dárky pro muže: Nadělte mu orgasmus!

Každá žena si občas hraje s myšlenkou, čím letos obdaruje svého partnera. My jsme však dali hlavy dohromady a  máme pro vás skvělý nápad  na dárky pro muže. Pánové nejsou vlastně tolik nároční, jak se  nám může na první pohled zdát. Darujte mu krásný sex a silný orgasmus. Z pod balícího papíru tentokrát na něj nevyskočí trenýrky s erotickými polohami ala kámasútra, ale třeba poukaz na vášnivé milování, který bude stvrzen nefalšovaným otiskem vašich rtů.

Orgasmus jako originální dárek

Darovat věcný dárek je skvělé, ale úplně nejlepší je, když vám originální dárek snese nesčetně zážitků, na které budete dlouho vzpomínat. Máme na mysli erotické hračky, které by neměly chybět ve vaší ložnici. Protože jedině tehdy vám nebude škodit obávaný stereotyp, jež číhá na nás všechny, a to nejen v sexuální oblasti.

Jaký vybrat ten nejlepší vánoční dárek? Máme tip na dárek pro přítele!

Sní váš milý o tom, že si vás rozbalí jako ten nejlepší dárek na světě? Je to jasné, darujte mu sexy prádlo, do kterého záhy vklouznete a co nevidět se rozehraje milostná rošáda. Pánové milují pohled na ženu oděnou do smyslného prádelka, které odhaluje křivky, ale přitom nechává prostor pro aktivaci představivosti. Ponechejte jim tuto radost a předveďte jim třeba žhavý striptýz nebo jej rozmazlujte doteky. Nejen jeho tělo si masáž užije, ale jeho smysly budou hýčkány pohledem na vás, vaši chytrou nahotu s body pro fantazii.

Dárky pro muže: Erotická povídka z vašeho pera

Najděte si chvíli před tím, než dojde k darování a pusťte se do vymýšlení sexy příběhu. Obsah erotické povídky necháme zcela na vaší fantazii. Třeba mu tímto způsobem sdělte, co nového byste v sexu ráda vyzkoušela nebo mu popište, které milování bylo pro vás to nejkrásnější. Zaměřte se na podrobnosti, pečlivě mu vyličte, jaké erotické pomůcky a sexuální polohy do sexu zapojíte. Co třeba vibrátor, venušiny kuličky nebo pouta?

Vánoce se blíží, proto se neváhejte inspirovat. Vybírejte pečlivě a s láskou dárky k Vánocům, dárky pro muže či dárky pro partnera.

 

 

 

1 komentář

  1. [...] na vánoční dárky: Decentní erotické pomůcky jsem fajn, ale anální kolík či nafukovací panu rozhodně nechci [...]

Napsat komentář


*