Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR novinky Sex a vztahy Loverator: University of Erotica aneb návod na sex nového tisíciletí

Loverator: University of Erotica aneb návod na sex nového tisíciletí

Loverator zná ten nejlepší recept na nejlepší sex bez výhrad! Z českých ložnic se teď již nebude linout nuda a šeď, právě naopak. Vneste novou erotickou revoluci pod vaši peřinu a užijte si sex plný nevšedních momentů. Pojďme společně ukázat světu, že Češi umění sexu ovládají na jedničku. University of Erotica vám otevírá brány rozkoše.

Loverator: University of Erotica, oč se vlastně jedná?

Loverator přináší nové, zcela originální sexuální pozice, jež vám dají ochutnat gigantický orgasmus. Co k tomu budete potřebovat? Erotický polštářek Loverator a chuť experimentovat, nic víc není třeba. Mrkněte a ponořte se do milování nového tisíciletí. Tolik lechtivé inspirace na jednom místě se vám dostane na zbrusu nových stránkých Loverator.cz – právě sem míří milenci 21.století, tedy vy.

Novinky a skvělé tipy na vánoční dárky – Pán rozkoše OriginalCombo Loverator přichází

V čem je jeho výjimečnost?  OriginalCombo Loverator vznikl spojením dvou nejvíce oblíbených orgasmických podložek, a to po celém světě. Své sexy vrtochy, rozmary a nápady můžete převést do reality právě teď a tady. Pán rozkoše zvládne potěšit vás i vašeho partnera na velmi vysoké úrovni. Naše hodnocení : Sex pro fajnšmejkry a náročné milovníky

Dárky pro muže : Darujte to, co ho zaručeně rozpálí

Pánové u nás v redakci sní  o Loveratoru Top SecretOriginal Combo, který má navíc pouta pro sexy hry. Pokud tedy stále váháte, co příteli naložíte za dárky k Vánocům, nyní máte jasno. Luxusní sex s pikantními prvky ve znamení spoutání je u mužů splněný sen. Pozor, nyní Loverator Top SecretOriginal Combo pořídíte za skvělých  4790 Kč . Pospěšte si, ať ukořístíte svého pána rozkoše i vy. Naše hodnocení: Nadstandartní milování s nádechem bezmoci pro ty, kterým neschází chuť experimentovat.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*