Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home Sex a vztahy Smyslný adventní kalendář s nádechem milování, co v něj nesmí chybět? Vibrátor, divoké sexuální polohy, erotické povídky a bombastický orgasmus!

Smyslný adventní kalendář s nádechem milování, co v něj nesmí chybět? Vibrátor, divoké sexuální polohy, erotické povídky a bombastický orgasmus!

Pomalu  a jistě se k nám blíží čas Vánoc a s ním také pořádný vánoční blázinec, který nám mnohdy nedá spát. Nezapomínejte na orgasmus a milování také v tomto období a neodhánějte od sebe partnera jen proto, že musíte péct 16 druhů cukroví a celý byt vygruntovat. Dětem pořiďte adventní kalendář s mini čokoládkami a partnerovi či manželovi naložte rajcovní kalendář s rozkošnickými úkoly, které budete oba plnit s radostí a s lechtivým cílem. Ano, na mysli máme orgasmus.

Je na vás, jaký design dáte adventnímu kalendáři vy, mnohem podstatnější jsou dané úkoly a tedy jejich obsah. Celkem budeme potřebovat 24 sexy nápadů. Tak tedy vzhůru na ně ! Klidně nechejte na nočním stolku drahému obálku s překvapením. Totéž však platí i pro muže, nejen pro nás ženy.

Nápad č. 1

Klidně můžeme začít s krásným vyznáním lásky. Slůvko miluji tě jistě postačí, připojit můžete také příslib toho, že letošní adventní čas bude výjimečný. Pokud je váš partner mlsoun, přidejte také jeho oblíbený marcipánový bonbon nebo belgickou pralinku. Tip: Myslete také na vánoční dárky a dárky pro partnera.

Nápad č. 2

Dnes si váš protějšek může přát cokoliv, ať už se jedná o vášnivou rychlovku nebo procházku rozzářeným městem s vánoční výzdobou. My jsme pro obě výše uvedené varianty:-)

Nápad č. 3

Darujte originální dárek ala decentní erotické pomůcky jako je čokoláda na tělo nebo cokoli, co vás napadne. Tip pro muže: Vsaďte na sladké kalhotky z lipa, procumláte se až k orgasmu.

Nápad č. 4

Pozvěte partnera na skvělou domácí večeři, kterou připravíte sami a ten druhý vám ji pomůže sníst.

Nápad č. 5

Do obálky dnes vložte kravatu a  s ní cedulku: Chci, aby jsi na mne v ložnici čekal nahý pouze s kravatou na krku. Určitě se bude těšit domů a vy také.

Nápad č. 6

Mikuláš je tady. Vklouzněte do červeného župánku a pod ním zůstaňte nahá. Obdartujte jej orálním sexem , tento originální dárek určitě za svůj život od Mikuláše nedostal.

Loverator přináší skvělé tipy na vánoční dárky

 

Nápad č. 7

Váš partner pro tento den v obálce najde pouta. Nezapomeňte: Erotické pomůcky představují skvělé tipy na dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k Vánocům a dárky k narozeninám.

Nápad č. 8

Po čem muži touží: Víte o tom, že partner touží po nějakém nevšedním zážitku? Zaplujte do sexshopu a pořiďte si vibrátor nebo jiné erotické pomůcky.

Nápad č. 9

Přečtěte partnerovi erotické povídky a pozorujte jeho stoupající chuť na sex a orgasmus.

Nápad č. 10

Právě je ten nejvyšší čas, abyste vyzkoušeli i ne tolik známé sexuální polohy,  máme na mysli inspirovat se kámasútrou nebo jinou erotickou literaturou. Změna je život: Pokud doma kámasútru nemáte, zakupte ji a naložte partnerovi ty nejlepší originální dárky nebo dárky k Vánocům.

Nápad č. 11

Zajděte buď to do vaší oblíbené restaurace nebo na místo, kde jste se poznali, podmínkou je  ale sexy outfit. Protože chuť na rychlé milování vás tak přepadne coby dup.

Nápad č. 12

Přelouskejte si zásady erotické másaže, nakupte speciální stimulající olejíčky a okořeňte milostný prožitek. Tip na vánoční dárky: Pořiďte drahému voucher na tantrickou masáž. Bude vás za to milovat.

Nápad č. 13

Navštivte pouze a jenom ve dvou vánoční trhy a nalaďte se na tu pravou vánoční atmosféru se vším všudy, pochutnejte si na pečených kaštenech, poručtě si horký punč a držte se za ruce. Pak přichází řada na milování a vaše oblíbené sexuální polohy.

Do Vánoc nám ještě schází dalších 11 nápadů, budeme rádi, když nám pošlete vaše sexy tipy. Zanedlouho vás zasypeme další inspirací, abyste si advetní čas krásně užili. Pro klid v duši nakupujte  vánoční dárky s předstihem a pokud jste ještě nezačli, nyní je ten nejvyšší čas. Popřemýšlejte a vyrazte ukořistit vánoční dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy a také dárky k Vánocům.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*