Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Dámy, uspokojte svého muže: Orgasmus bez milování

Dámy, uspokojte svého muže: Orgasmus bez milování

Délka: 45 – 50 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: orální sex, orgasmus, masáž, rozkoš, Loverator

Vyzkoušelo párů: 7985

Hodnocení odborníka: Nemůžete se oddávat milování, a to z jakéhokoli důvodu? Nevadí, tady je návod, jak ústy přičarujete orgasmus každému muži. Orální sex prostě pánové milují.

Ingredience:

1 x žena a muž

1x báječná koupel plná pěny

1x  Loverator Secretlove

Zastihla vás pravidelná perioda a váš milý prostě touží po orgasmu? Nebuďte odmítavá a vsaďte na orální sex, který se vyhřívá na vlně zájmu nejednoho muže.  Pokud vám tato praktika není příjemná, pečlivě si partnera omyjte a příjemně se navnaďte. Masáž, tantra nebo klasické mazlení umí své.

Otírá se o vás partner a v očích mu hraje rozkoš všemi barvami? Obejměte jej a pošeptejte mu do ouška, že právě tento večer bude patřit pouze  a jenom jemu. Napusťte vanu a nezapomeňte přidat pár kapek aromatického oleje. Doporučuje se vůně hořké čokolády nebo fascinující jasmín. Pokud chcete být rozkošnická, umývejte jej nahoře bez a šimrejte ho bradavkami po tváři. Uvidíte, že nepotrvá dlouho a brzy ji uvězní v ústech. Začněte masáží v oblasti zad a po té se přesuňte na  chodidla, bude vám vděčný. Tip Loveratora: Nejen masáž je uvolňující, báječné je také škrabkání ve vlasech a na zádech.  Pozornost věnujte také jeho chloubě a ozdobte ji pěnou. Nápadnými pohyby jej omyjte, abyste neměla už žádné zábrany.

Po koupeli se přesuňte tam, kde budete mít 100% soukromí a po ruce polštářek od Loveratoru SecretLove. Většina páru ho používá jako úložný prostor pro lechtivé filmy a časopisy. Pokud je však prázdný, položte ho na podlahu a klekněte si na něj. Při orálním sexu se vaše kolena budou cítit jako v pokojíčku.

Klekněte si před partnera( na podložku SecretLove) a lehounce putujte jazykem po oblasti podbřišku a kolem pupíku. Doslova si vyhrávejte s místy okolo penisu. Příjemné pocity navodí také dráždění jazykem po vnitřní straně stehen. Nemusíte  ihned přejít k věci, také takové „údržba“ nemusí být na škodu.

Po chvíli se přesuňte k penisu a začněte po celé jeho délce cestovat jazykem. Tam a zpět. Vidíte, že přímo žadoní o to, aby se jeho stožár ukryl ve vaší pusince? Vyhovte mu a skryjte žalud v ústech. Do orálního sexu zapojujte také dráždění rukou, vyhrávejte si s uzdičkou a nezapomeňte rovněž na dráždění prostaty. Klidně změňte polohu, abyste se k místu lépe dostala.

Aplikujte v praxi vše, co máte na  milého odzkoušeno. Změňte tempo ruční práce, soustavně kmitejte jazykem a neustále muže překvapujte. Neočekávaný výpad ho ještě více vzruší. Orgasmus se blíží a vy nevíte, kam si necháte nastříkat smetanovou tekutinu?

Méně odvážné zvolí ňadra či obličej, ostatní nenechají ani kapku nazbyt a spolknout milostnou nálož.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*