Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Orální sex a sladký pudr = jistý pánský orgasmus:Vyzkoušejte jej a zahoďte předsudky

Orální sex a sladký pudr = jistý pánský orgasmus:Vyzkoušejte jej a zahoďte předsudky

Délka: 15 – 30 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: orální sex pro netykavky, sladký orgasmus, nevšední sex doma

Vyzkoušelo: 32 687 párů

Hodnocení odborníka: Máte problém s orálním sexem? Neodpírejte partnerovi tuto libou záležitost, která je tolik intenzivní. Pohrajte si s jazykem, s naběhlým žaludem a těšte se z jeho rozkoše. Nemusíte se obávat, příště bude váš klín patřit jeho ústům.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x sladký (jedlý) pudr – koupíte jej v každém sexshopu, mrkněte na net a podívejte se, jaké jsou na trhu příchutě

1x společná koupel

Využijte erotické pomůcky k vašemu prospěchu

Zkuste v sobě najít chuť a odvahu zároveň, abyste dnes vašemu milému snesla orální orgasmus. Zapomeňte na všechny výmluvy typu, že penis do úst nepatří a další tomu podobné důvody. Pokud však chcete být v této praktické úspěšná, zkuste si v ní postupem času najít zalíbení. Protože pánové poznají, když se jedná o hraný orální sex. Prozradíte  se tím, že se tváříte nepatřičně k aktivitě, kterou vykonáváte a takovým varovných signálů pro muže je opravdu mnoho.

Naložte se spolu do voňavé koupele a s jistotou v duši si partnera důkladně omyjte.  Dopřejte mu masáž, líbejte se a cumlejte mu bradavky.

Loverator = Specialista na Váš orgasmus

Po společné očistě se přesuňte do ložnice nebo obývacího pokoje a nasměrujte muže do pozice, ve které jej chcete mít. Začněte polibky na tvář a sjíždějte níž a níž až k směrem pupíku. Poškádlete podbřišek, mazlete se s vnitřní stranou stehen a opisujte jazykem hradbu varlat a okolí penisu.

Naneste na penis speciální pudr a pusťte se do labužnické ochutnávky. Loverator radí: Ovocná příchuť srazí typickou chuť ztopořeného mužství a vám se tato hra lásky bude určitě zamlouvat. Postupem času můžete pudr vyměnit za čokoládu nebo nutellu. Zkoušejte všechny triky, aby vás orální sex bavil, a aby pro vás nebyl utrpením, ale příjemnou službou pro uspokojení vašeho muže.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*