Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Erotické hry s voskem

Erotické hry s voskem

Délka: 30-45 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické povídky, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy, ženský orgasmus

Vyzkoušelo: 2.539 párů

Hodnocení odborníka: Ti co hrátky s voskem zkusili, popisují tuto erotickou hru jako neuvěřitelně vzrušující zážitek. Pokud toužíte oba prožít něco nového a trochu odvážnějšího, pojďte do toho podle našeho návodu.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x speciální svíčky určené k lití na tělo

Doporučený postup:

Toužíte okusit rozkoš z roztaveného vosku kapajícího na vaše a partnerovo nahé tělo. Nejprve si o tom promluvte se svým mužem, abyste zjistila, jestli by i jeho něco podobného mohlo lákat také. Pokud jste připraveni, pusťte se do akce. Pro začátek doporučujeme pořídit v sexshopu speciální svíčky, které jsou na tyto sexuální praktiky určené. Později už můžete více experimentovat a použít i klasické. Zapalte svíčku, nechte ji chvilku hořet, až se vosk začne roztavovat. Poté ho lijte z dostatečné výšky, alespoň 90 cm, díky této vzdálenosti stihne více zchladnout, než dopadne na pokožku. Z počátku začněte na méně citlivých místech těla, jakou je břicho, či záda, pokud zjistíte, že teplota a bolest jsou vzrušující a příjemné můžete to vyzkoušet i na intimních místech. Po ruce mějte vždy led, velmi vzrušující je spojení horkého vosku s drážděním kostkou ledu. Hodit se vám může i v případě první pomoci, jako zchlazení spálených míst, pokud by se vám erotické hry vymkli z rukou. Taková neobvyklá a vzrušující předehra, může povzbudit vaši touhu k divokému milování a bouřlivému orgasmu.

TIP sexuálního guru:

Držte se hlavních zásad zacházení se svíčkami, dávejte velký pozor, aby nedošlo k popálení kůže. Ještě než se pustíte do milování, nezapomeňte svíčku zhasnout, nebo uložit na bezpečné místo, aby nedošlo k požáru.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*