Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Jak prodloužit váš sex, aby i partnerka došla uspokojení

Jak prodloužit váš sex, aby i partnerka došla uspokojení

Délka: 20-30 min

Ideální kombinace aktérů: žena, muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické povídky, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy,

Vyzkoušelo: 31.587 mileneckých dvojic

Hodnocení odborníka: Krásná předehra, rychlý zásun, ale za dvě minuty je po všem. Podle průzkumů potřebuje žena v průměru minimálně 15 minut sexu k svému uspokojení. Poradíme vám, jak prodloužit vaši erekci a užít si nevšední milování.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x kondom s tlumivým účinkem

1x erekční kroužek

Doporučený postup:

Občasné rychlovky jsou sice super změna a výborný erotický zážitek, ale pokud partner končí sex pokaždé příliš brzo, a dál se už svému protějšku nevěnuje, může to vést k vážným vztahovým problémům. A proto pánové tady je návod, jak to vylepšit a uspokojit vaši ženu až do úplného vrcholu. Pokud vám nedělá problém dosáhnout orgasmu i vícekrát, udělejte se klidně hned po pár minutách a pak nechte partnerku, ať si ho znova postaví, říká se totiž, že „která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží“. Další erekce už bude několikanásobně delší a vy tak můžete využít erotickou fantazii a překvapit partnerku svoji kreativitou. Ukažte, jaký sameček se ve vás skrývá, a měňte sexuální polohy jednu za druhou. Další možnou variantou je použití kondomu se znecitlivujícím gelem. Možná, že trochu utlumí i vaši rozkoš a sníží celkový prožitek, ale zase vydržíte tak dlouho, jak jen si to partnerka bude přát. Osvědčená je i technika dobrého včasného stisku, kdy stlačíte žalud mezi palcem a ukazováčkem ve chvíli, kdy se blíží vyvrcholení.

TIP sexuálního guru:

Pokud nic nezabírá, vyzkoušejte také erekční kroužek, který patří mezi nejoblíbenější erotické pomůcky. Prodlouží erekci a vaše milování bude dostatečně dlouhé a intenzivní, orgasmus se dostaví co nevidět a vaše partnerka bude nadmíru spokojená.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*