Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Letní dovolená a sex na pláži: Rozkošná kombinace

Letní dovolená a sex na pláži: Rozkošná kombinace

Délka: 20 – 30 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex na pláži, orgasmus, rozkoš, milování, nevšední milostný zážitek

Vyzkoušelo: 88 697 odvážných párů

Hodnocení odborníka: Vyrazili jste na dovolenou k moři a láká vás sex na pláži s příbojem vln? Na tento erotický zážitek budete ještě dlouho vzpomínat, protože romantika, vyhřátý písek a nebe plné hvězd vám jednoduše nedá zapomenout!

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x dovolená u moře

2x odvaha

1x deka

2 x lehce přístupné oblečení

Erotika na pláži láká snad každého z nás, ne však každý je ochoten podstoupit potencionální riziko, které s tímto sexy zážitkem souvisí. Vyhlídněte si nejlépe osamělou pláž, zátoku nebo si vypůjčte motorový člun a vyrazte na ostrov v dáli. Jedině tady budete mít větší pravděpodobnost, že vás nikdo při aktu lásky nechytne! Volte oblečení, které vám ulehčí svlékání či přístup k citlivému poštěváčku a vlhké štěrbince. Doporučujeme vzdušné šaty nebo plavky!

Loverator radí: Pozor na zdejší zákony, které jsou opravdu velmi přísné.

Na výlet s sebou vezměte deku, protože písek je opravdu velmi zákeřný a mohl by víc uškodit než být ku prospěchu. Začněte se líbat, žmoulejte partnerovi ušní lalůček a razte si cestu k bradavkám vaší partnerky. Chvíli si s nimi vyhrajte, špičkou jazyky se přibližujte k podbřišku, sajte a lízejte naběhlý pahorek lásky. Pro milovníky orální sexu je jistou volbou také erotická poloha 69.

Vášnivě si osedlejte partnera a cválejte podle stupně rozkoše, před samotným průnikem žaludem přejíždějte přes pysky a účelně narážejte na klitoris. Smyslně přeďte a napínejte jej, nejvyšší čas pro zasunutí, je jeho jasné napomenutí. :-). Pomalu se po délce penisu „svezte“ a přitom zatněte vaginální svalstvo. Pánové, lízejte partnerce bradavky, mazlete se s ňadry a užijte si jízdu snů a rozkoše až do konce. Orgasmus vás dostihne téměř okamžitě!

Žádné komentáře

Napsat komentář


*