Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle LOVERATOR novinky ORGASMICKÉ srdíčko Jaká podložka je vhodná při misionářské poloze?

Jaká podložka je vhodná při misionářské poloze?

Myslíte si, že milování ala misionář nejde ničím zpestřit či tak trochu vylepšit? Chyba lávky! Přesvědčíme vás o opaku, věřte, že budete nadšeni tak, jako všichni ostatní, kterým  Loverator zkřížil cestu.

Milujete se rádi a preferujete spíše klasické a prověřené polohy? Právě pro všechny nadšence do misionářské polohy máme více než skvělou zprávu, otevřete se nové dimenzi, pohodlí a zakuste pocit luxusu, který vám do vašeho sexuálního řádění přináší nevšední a přesto tolik oblíbená orgasmická podložka. Sex od teď nebude nudnou či nepohodlnou záležitostí, vynález Loverator vám vezme vítr z plachet.

Vypomáháte si občas přítomností polštáře a kýžený efekt pohodlí stále nikde?

Zažili jsme to asi téměř všichni bez rozdílů věku, při milování se snažíme o co nejpohodlnější polohy, abychom se dostatečně uvolnili a sexuální aktivita nebyla nejen vyčerpávající? Myslíte, že v této sféře nelze najít kompromis? Naše radě zní, svěřte se do péče profesionálů, měkoučká podložka s příhodným názvem LoveratorLove je vám nadosah a sním nespočet výhod, na kterých si vypěstujete závislost.

Jistý orgasmus: 69, misionář nebo pozice zezadu

Erotické fantazii se meze nekladou, toto pravidlo zná jistě každý z nás. Nelze dopředu přesně stanovit, ve která pozici dosáhneme vrcholu a užijeme si příval orgasmu. Pokud však vsázíte na jistotu a misionářskou polohu prostě můžete, zažijte nevšední pocit uspokojení právě díky revolučnímu vynálezu, který obohatil erotický život nás všech. Jemný dotek španělského sametu a stoprocentní flexibilita, to jsou hlavní přívlastky orgasmického polštáře. Snažte se o to, aby vaše milenecká vášeň nevyprchala a přizvěte do vaší ložnice podložku, která vám partnerku naservíruje přímo na stříbrném podnose.

Díky svému tvaru a potřebnému úhlu budete moci navštívit ty nejtajnější zákoutí a těšit se z přicházejícího uspokojení.  Už nikdy vás nedostihne pocit nepohodlí, vaše tělo bude mít oporu ve všech směrech. Opřete se příjemně do hedvábné jemnosti či si zadeček podepřete směrem vzhůru a očekávejte vášnivý výpad směrem k vám.

Orgasmická podložka LoveratorLove

Bez ohledu na vaši věkovou hranici, je sex s podložkou LoveratorLove splněným snem každého z nás. Objevujte nové sexuální polohy, které jste dříve považovali za nepohodlné a proto jste svým způsobem zatracovali. I několikátý sex s LoveratorLove je svým způsobem jedinečný. Během milostné štace máte možnost prostřídat několik poloh, podložka se přizpůsobí podle vašeho přání úplně bez problémů.

 

 

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*